Skyrim, cel mai bun joc al anului 2011

Data: 14/12/2011 | Autor: .

Spike VGA a desemnat The Elder Scrolls V: Skyrim drept cel mai bun joc al anului 2011. Premiul i-a fost acordat de un juriu format din 25 de editori de la cele mai presitigoase publicatii din domeniu, printre care Wired si IGN.
Skyrim a reusit sa surclaseze jocuri ca Batman: Arkham City, The Legend of Zelda: Skyward Sword, Portal 2 sau Uncharted 3: Drake’s Deception. Producatorul jocului, Bethesda, si-a adjudecat si titlul de cel mai bun producator de jocuri din 2011.

La categoria cel mai bun joc pe consola portabila a castigat Super Mario 3D, iar cel mai bun shooter a fost considerat Call of Duty: Modern Warfare.

Celelalte premii acordate le puteti afla de pe site-ul Spike VGA.

Skyrimnu, al cincilea episod din seria The Elder Scrools aparuta in 1994,  continua in mod direct povestea jocului anterior, The Elder Scrolls IV- Oblivion. Jocul a fost lansat pe data de 11 Noiembrie 2011 pentru PC, Xbox 360 si PS3.

Actiunea jocului, dezvoltat de Bethesda Game Studios,  este pozitionata la 200 de ani distanta dupa Oblivion in provincia Skyrim, care se afla intr-un razboi civil dupa asasinarea regelui, iar zeul Alduin care a luat forma unui dragon urias, s-a intors sa distruga lumea.

Jucatorul este un Dovahkiin (Dragonborn),unul dintre ultimii ramasi in viata, iar scopul lui este sa il invinga pe Alduin si sa salveze Skyrim-ul.

 

Pentru mai multe detalii, intra pe http://www.elderscrolls.com/community.  Acolo vei gasi detalii despre misiuni, opiniile gamerilor, trick-uri si alte chestii interesante care, cu siguranta prins de joc, vei fi nerabdator sa le afli.

 

Cerinte minime de sistem:
* Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
* Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
* 2GB System RAM
* 6GB free HDD Space
* DirectX 9 compliant video card with 512 MB of RAM
* DirectX compatible sound card
* Internet access for Steam activation

 

Cerinte recomandate de sistem:

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
* Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
* 4GB System RAM
* 6GB free HDD space
* DirectX 9 compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
* DirectX compatible sound card
* Internet access for Steam activation

 

Jocul il gasesti in magazinele din Romania la un pret ce variaza intre 170 si 190 lei.