Viitorul jocurilor: Lupte de guerilla pe Google Street View

Data: 14/12/2011 | Autor: .

Designerii de la Pool Worldwide pregatesc lansarea unui joc video cu adevarat revolutionar. Shooter-ul imaginat de ei este primul care va folosi serviciulGoogle StreetView. 

Cu alte cuvinte, va folosi drept camp de lupta lumea intreaga, asa cum este ea in realitate. Vom putea, astfel, sa ne dam intalnire cu “adversarii” intr-o lupta pe strazile Parisului sau poate in Centrul Vechi din Capitala.

Deocamdata jocul se afla in faza incipienta: conceptul, mouse-ul pentru fixarea tintei si un buton pentru a apasa pe tragaci, alaturi de clasica sageata „up” pentru deplasare, relateaza webnews
Google Shoot View se limiteaza in prezent la prezentarea unei avanpremiere, dar e suficient de incitant ca idee pentru a starni curiozitatea pasionatilor de gaming si nu numai.

Utilizarea Google Street View intr-un context diferit de cel pe care si l-a propus initial Google deschide calea catre noi proiecte de aplicatii bazate pe extinderea campului de actiune in orice punct acoperit de hartile Google, precizeaza sursa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7iavBVfuvoc&feature=player_embedded