Asus arunca pe piata doua noi tablete cu design neobisnuit

Data: 20/10/2011 | Autor: .

Presedintele Asus, Jonney Shih, a anuntat, miercuri, ca compania sa va lansa pe piata o noua generatie a tabletei Transformer, model ce dispune de o tastatura atasabila.

Noul Transformer Prime va dispune de un procesor „monstru”, Nvidia Tegra 3 quad-core, si un display de 10 inchi, iar bateria va avea o durata de viata impresionanta, de 14,5 ore.

Gadget-ul sta bine si la capitolul conectivitate, dispunand, printre altele, de un port mini-HDMI si de un slot SD, iar grosimea sa este de numai 8,3 mm.

Seful Asus nu a oferit mai multe detalii, iar un anunt oficial in legatura cu Transformer Prime va fi facut pe 9 noiembrie.

Tot miercuri, Shih a anuntat si ca compania sa va lansa mult-asteptatul Padfone in primul trimestru al anului viitor. Gadget-ul reprezinta, practic, o combinatie intre un smartphone si o tableta. Partea din spate a tabletei dispune de un slot special in care poate fi „ascuns” un smartphone.

Deocamdata nu se cunosc mai multe amanunte despre noul Padfone, insa puteti urmari mai jos o inregistrare de la prima prezentare a produsului, ce a avut loc in luna mai.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Z2ANnpHnUrc