Asus ExpertBook B9. Cel mai uşor laptop de business

Data: 29/11/2022 | Autor: .

Asus ExpertBook B9

Asus a lansat un nou laptop de business, ExpertBook B9, despre care susține că este cel mai ușor laptop de acest tip. Preturile pleacă de la 1840 de dolari.

Conceput special pentru cei care au nevoie de un laptop ușor care nu sacrifică puterea, rezistența, durabilitatea și sustenabilitatea, Asus ExpertBook B9 pare să fie cel mai mare efort al Asus pentru un laptop extrem de fiabil și sustenabil.

Benjamin Yeh, președintele Asus Computer International, a explicat: „Pe măsură ce locurile de muncă se orientează către modele hibride în toate industriile, executivii și proprietarii de afaceri pot folosi aceste noi modele pentru a lucra de oriunde, datorită duratei mari de viață a bateriei și designului elegant al ExpertBook B9. Este proiectat cu tehnologii de ultimă generație pentru a îmbunătăți eficiența muncii în deplasare și pentru a oferi securitate de nivel enterprise pentru a păstra în siguranță datele confidențiale.”

Există două modele disponibile: B9450CBA-XVE75 și B9450CBA-XVE77.

Ambele au un ecran NanoEdge FHD NanoEdge de 14 inci cu ramă subțire de 400 nits și 400 nits, un șasiu din aliaj de magneziu (care cântărește pe la 880 g), Intel Core i7-1255U cu grafică Intel Iris Xe, un USB 3.2 Type-A Gen 2, două porturi Thunderbolt 4, HDMI, Bluetooth 5.2 și Wi-Fi 6E.

În ceea ce privește securitatea, laptopurile oferă, de asemenea, un senzor de amprentă, un cip TPM 2.0, un sistem de blocare Kensington și un accesoriu de confidențialitate pentru camera web. Principala diferență între cele două modele Asus ExpertBook B9 este că XVE77 vine cu o cantitate dublă de memorie RAM (32GB LPDDR5), precum și cu o cantitate dublă de stocare (2TB SSD).

De asemenea, compania este mândră de impactul redus al Asus ExpertBook B9 asupra mediului. Laptopul a fost proiectat încă de la început cu gândul la o eventuală reciclare. De asemenea, are certificările de eficiență energetică Energy Star 8.0 și EPEAT Gold, ceea ce ajută laptopul să atingă o durată de viață a bateriei declarată de 16 ore. Și asta nu este tot: Ambalajul complet reciclabil se poate transforma, la nevoie, într-un suport pentru laptop.

B9450CBA-XVE75 și B9450CBA-XVE77 sunt disponibile acum pe Amazon la prețul de 1.840 de dolari și, respectiv, 2.440 de dolari.