Asus a lansat in Romania ultrabook-ul Zenbook

Data: 11/11/2011 | Autor: .

Asus a prezentat, vineri, la Bucuresti, noile laptopuri ZENBOOK UX21 si UX31, echipate cu procesoare Intel Core i5 si i7, din cea de-a doua generatie. Cu o grosime de la 3 la 9 mm, acestea sunt cele mai subtiri portabile de pe piata si au exteriorul acoperit integral cu aluminiu. 

ZENBOOK dispune de functia instant-on care porneste sistemul aflat in asteptare in numai 2 secunde si ofera un timp de standby de pana la 2 saptamani.

Laptopul include procesoare Intel Core din a doua generatie, SATA Revision 3.0, stocare SSD, Bluetooth™ V4.0 si USB 3.0. ASUS a adaugat, de asemenea, tehnologia USB Charger+ care foloseste puterea portului USB 3.0 pentru reincarcarea dispozitivelor portabile intr-o fractiune de timp din perioada necesara in mod normal.

httpv://www.youtube.com/watch?v=tKt6ReMFA-M
Pentru a adapta toate aceste tehnologii, inginerii ASUS au conceput un sistem de racire personalizat utilizand canale in forma de V, cu o arhitectura unica cu lamele de cupru, pentru a imbunatati fluxul de aer si racirea. Cand autonomia bateriei scade sub 5 procente,ZENBOOK va salva in mod automat fisierele in lucru pentru a preveni pierderea de date.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qmkt5-7vNjA

ZENBOOK este echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, o fuziune optimizata de hardware si software, dezvoltata de echipa ASUS Golden Ear si Bang & Olufsen ICEpower. SonicMaster ofera un spectru audio larg care poate umple o camera cu muzica jazz sau cu sunetul unui torent montan. Preturile seriei Zenbook pleaca de la 4300 lei– modelul UX21E.