Asus PadFone. Primul review cu neobisnuita tableta/telefon (VIDEO)

Data: 13/06/2012 | Autor: .

 

Cei de la Technobuffalo au reusit sa puna mana pe Asus PadFone, un gadget care combina intr-un mod foarte interesant un telefon, o tableta si un notebook. Review-ul realizat de ei vine sa confirme faptul ca ideea este una foarte buna si ca PadFone are sanse sa faca record de vanzari.

Dispozitivul, prezentat pentru prima data anul trecut la Computex 2011, include un smartphone cu un display de 4,3 inch care se ataseaza unei tablete de 10.1 inch. In acest fel, utilizatorul are la dispozitie si un telefon dar si o tableta in functie de necesitati, toate cu sistemul de operare Android 4.0.

Smartphone-ul ruleaza un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon, prezinta un procesor grafic Adreno 225 si o camera de 8 MP.

In versiunea docking, acesta asigura toate functionalitatile unei tablete obisnuite, cu functionalitatile adaptate ecranului de 10.1 inch.

Asus a inceput sa vanda PadFone in Taiwan, insa nu a anuntat cand va incepe sa vanda tableta si pe alte piete internationale. Smartphone-ul costa 610 dolari, tableta 240 dolari, iar tastatura 130 dolari.

Urmariti in clipul de mai jos review-ul celor de la TechnoBuffalo.

Mai jos puteti vedea si prima reclama oficiala la Padfone.