ATEN UC9020. Un mixer multicanal UC9020, disponibil în România

Data: 10/03/2020 | Autor: .

ATEN UC9020. Un mixer multicanal UC9020, disponibil în România

ATEN International anunță disponibilitatea pe piața din România a mixerului AV multicanal premiat cu distincția „Best Choice” la Computex 2019 – ATEN UC9020 – care a fost conceput pentru streaming live și dotat cu funcționalitate multiplă, relatează GadgetReport.ro

ATEN UC9020 este un dispozitiv portabil multifuncțional, creat pentru studiourile de transmisii live. Acesta integrează un switch video HD, capabilități de streaming, un convertor video, un splitter și un mixer audio într-un singur pachet, cu format compact. Sunt asigurate suport pentru 3 porturi HDMI, cu funcție de streaming 1080p, o aplicație de editare video și management al calității pentru platforma de streaming live. Iar mulțumită aplicației pentru dispozitive mobile, operarea este mult simplificată, căci nu necesită utilizarea unui computer. Drept urmare, soluția este adecvată atât pentru utilizatorii din segmentul Enterprise, cât și pentru cei începători, aceștia având posibilitatea de a se conecta simultan la două platforme, precum Facebook și YouTube, adresându-se astfel unui public mai larg.

Indiferent că este vorba despre promovarea unor produse, conferințe și ședințe, expoziții restrânse, prezentări, cursuri sau chiar transmisii live personale, ATEN UC9020 reprezintă alegerea ideală pentru toate categoriile de utilizatori. El reduce semnificativ complexitatea setărilor necesare pentru operarea echipamentelor tradiționale din domeniul transmisiilor live, asigură o portabilitate sporită și este deosebit de ușor de operat, mulțumită posibilității utilizării unui dispozitiv iPad ca interfață de utilizare. Din aceste motive, UC9020 a obținut premiul „Best Choice” la Computex 2019, confirmând succesul eforturilor depuse de ATEN pentru a dezvolta produse care să ofere cea mai bună experiență în utilizare.

ATEN își propune să prezinte beneficiile lui UC9020 unui număr cât mai mare de utilizatori interesați de astfel de echipamente. De aceea, anunță disponibilitatea modelului pentru testare, oferind în acest fel organizațiilor independente posibilitatea de a evalua în regim propriu, după propriile exigențe, performanțele și capabilitățile acestuia. Pentru mai multe informații cu privire la testarea lui UC9020, luați legătura cu reprezentanții ATEN. Pentru mai multe informații despre ATEN UC9020, vizitați pagina web dedicată acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.