Automatic Call Recorder. Cum inregistrezi apelurile de pe telefon!

Data: 19/12/2014 | Autor: .

Automatic Call Recorder-1Daca vreti sa va inregistrati convorbirile pe care le realizati prin intermediul telefonului vostru cu Android, aveti la dispozitie o aplicatie simpla, foarte usor de folosit. Automatic Call Recorder va inregistra automat atat apelurile primite cat si cele efectuate.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play. Prin intermediul acesteia, înregistrați orice convorbire telefonică și alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați.

Puteți alege care apeluri să fie înregistrate și care să fie ignorate. Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane. De asemenea, Integrarea cu Google Drive™ și Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați înregistrările în spațiul cloud.

Automatic Call Recorder-2Integrarea Google Drive funcționează cu Android versiunea 3.0 și versiunile ulterioare.

Apelurile înregistrate sunt păstrate în casuta de Inbox, pe care o puteti amplasa pe ecranul principal.

Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD. Puteți specifica și capacitatea pentru Inbox. Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.

Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul „Apeluri salvate”. În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi.

Automatic Call RecorderPuteți activa un meniu „Rezumat apel” cu opțiuni, care să apară imediat după încheierea unui apel. Puteți căuta înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.
Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată:
Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.
Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.
În versiunea Pro, puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.