Avicii-Wake me Up. Piesa care a doborat toate recordurile pe internet(VIDEO)

Data: 28/02/2014 | Autor: .

wake-me-up-avicii

Hitul “Wake me Up” al Dj-ului Avicii a fost declarat drept cea mai urmarita piesa din istorie pe Spotify. Clipul a adunat peste 200 de milioane de vizualizari, depasind recordul detinut de Imagine Dragons-Radioactive.

Hitul lui Avicii a fost desemnata, totodata, si piesa care a depasit cel mai repede pragul de 100 de milioane de vizualizari pe Spotify.
Potrivit statisticilor serviciului muzical in prezent, piesa este vizualizata, zilnic, de peste 850.000 de ori, iar cei mai multi fani sunt in Stockholm, Oslo, Gothenburg, London, New York, Madrid, Malmö, Barcelona, Copenhaga si Los Angeles.

« Sunt atât de fericit să fiu primul artist care atinge 200 de milioane de ascultări pe Spotify. Am avut un an incredibil, deci transmit un imens mulțumesc fanilor mei » , a declarat Avicii.

Si pe youtube, clipul Avicii-Wake me Up a devenit viral, fiind urmarit de peste 281 de milioane de oameni.

“Wake Me Up” este primul single extras de pe albumul “True”, lansat în septembrie 2013. Melodia reprezintă o colaborare cu interpretul de soul Aloe Blacc și chitaristul Mike Einziger de la Incubus.

In varsta de 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume. Potrivit Forbes, in 2012 s-a clasat pe locul în topul celor mai bine plătiți DJ, cu incasari de 12 milioane de lire sterline.