Bang & Olufsen ataca sarbatorile cu o serie de gadget-uri de lux

Bang & Olufsen ataca sezonul cadourilor cu o noua serie de gadget-uri cu un design deosebit prin care vor sa „ne tenteze sa fim inspirati, sa fim miscati si sa ii miscam pe altii”, dupa cum spune comunicatul de presa prin care se anunta noile lansari.

BeoSound 8 este un docking station pentru iPod, iPhone si iPad care, pe langa aspectul de „eye-candy” dispune de niste difuzoare performante in format conic. Producatorul spune ca acestea ofera „un bas rotunjit si treble-uri naturale”, specifice, de obicei, sistemelor audio mult mai mari. Docking station-ul vine intr-o gama larga de culori, de la alb si negru pana la rosu, argintiu, galben si orang, si costa „numai” 999 de dolari.

Cu adevarat spectaculos este BeoSound 5 Encore, un sistem audio digital plug-and-play care iti permite instantaneu sa accesezi colectia de muzica de pe orice dispozitiv wireless portabil, stick USB, hard disk sau calculator. In plus, gadget-ul se conecteaza la peste 13.000 de statii radio online.

Totodata, dispozitivul poate genera automat playlist-uri in functie de gusturile noastre muzicale.

Boxele acestuia reprezinta, practic, niste piloni cu difuzoarele orientate in patru directii, pentru a asigura o calitate a sunetului de neegalat.

Si pretul este pe masura, noul BeoSound 5 Encore fiind disponibil pentru 3.350 de dolari.

Nici capitolul video nu a fost uitat de cei de la Bang & Olufsen, acestia anuntand lansarea unui televizor intitulat BeoVision 10. Acesta vine in variante de 32, 40 si 46 de inchi si va atrage, cu siguranta, privirile tuturor vizitatorilor tai. Televizorul vine insotit de un cadru de aluminiu care ii permite, practic, sa fie plasat direct pe podea in acelasi mod in care sunt plasate picturile intr-o galerie de arta. Modelul cel mai ieftin, de 32 de inchi, costa 5.215 dolari.

Despre BeoVision 4-85, producatorul spune ca este un Bugatti Veyron al sistemelor de entertainment. Noul televizor 3D are o diagonala impresionanta de 85 de inchi si, alaturi de sistemul de sunet BeoLab 5 creeaza un sistem home cinema greu de egalat.

Televizorul vine insotit de un stand motorizat, iar pozitia si unghiul sau pot fi reglate prin telecomanda.

Numai 36 de modele vor fi produse in fiecare luna, avand in vedere pretul destul de piperat, de 85.000 de dolari.