Nu le-a ajuns „Fluturele”. Cosmote vine cu alta reclama „Mama si fiul”

Data: 28/10/2011 | Autor: .

Dupa controversata reclama „Fluturele”,  Cosmote vine cu o noua campanie de comunicare cu puternice influente sociale. Potrivit companiei, noul spot video, intitulat „Mama si fiul”, ne indeamna sa-i ascultam pe cei din jurul nostru si ne arata cat este de importanta grija fata de cei dragi.

„Viata nu este foarte rabdatoare cu noi, iar in momentele grele, sunam adesea un prieten sau o ruda apropiata pentru a le povesti experientele noastre. Poate nu este intotdeauna un gest binevenit, intrucat astfel transferam starile noastre apasatoare asupra unor persoane care nu le merita. Noul clip sugereaza o alta abordare: exista intotdeauna o persoana careia ii pasa de tine si ale carei intamplari ar putea sa te detaseze de sentimentele coplesitoare. “Mama, sunt mai bine acum”, spune personajul din spot, la finalul unei conversatii emotionale cu mama sa”, afirma Cosmote intr-un comunicat de presa.

Spotul TV „Mama si fiul” promoveaza planul tarifar de voce XL care, pentru doar 18.60 euro pe luna, include 250 de minute nationale si internationale, 2.000 de minute in retea, 2.000 sms-uri in retea, 150 MMS-uri in retea, 1.500 de minute pentru apeluri video in retea, 2.000 de minute catre Romtelecom fix si 150 MB trafic de date.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=15unEbEuVY0