Bang & Olufsen Beosound Emerge. O boxă elegantă, cu carcasă din stejar

Data: 15/04/2021 | Autor: .

Bang & Olufsen Beosound Emerge

Bang & Olufsen a anunțat astăzi lansarea lui Beosound Emerge o boxă pentru acasă cu o siluetă subțire care oferă o experiență audio bogată și puternică potrivită oricărui spațiu.

Creat în colaborare cu Benjamin Hubert de la agenția de design LAYER, Beosound Emerge este o boxă versatilă inspirată de forma compactă a cărților. Structura subțire a acesteia o face perfectă pentru poziționarea într-o bibliotecă, potrivindu-se cu ușurință oriunde în casă, fie ca este pusă într-un spațiu mai retras sau este complet vizibilă.

Construită pentru a umple o încăpere cu sunet, dar fără a ocupa mult spațiu, Emerge seamănă cu un obiect de interior și asta îi permite să se integreze ușor alături de cărți sau alte obiecte decorative. Panourile laterale îmbracă boxa precum coperțile unei cărți, în timp ce partea din fața a acesteia, are marcată sigla Bang & Olufsen exact ca numele unui autor înscris pe cotorul cărții.

Beosound Emerge, carcasă din stejar

Folosind materiale calde, plăcute la atingere și inspirate din interioarele rezidențiale, Emerge în nuanța Gold Tone are o carcasă din lemn de stejar care se înfășoară pe corpul îmbrăcat în țesătură din Kvadrat. Aluminiu sablat, perlat și anodizat în tonuri aurii conferă boxei un aspect luxos, plăcut estetic din orice unghi datorită siluetei sale conice. Carcasa boxei este disponibilă de asemenea și într-un finisaj din aluminiu de înaltă calitate, în nuanța  Black Anthracite, cu un grilaj perlat. Panourile laterale din polimer prezintă un model cu striații fine verticale care accentuează liniile suple ale difuzorului. Această abordare fină a materialelor face tehnologia mai prietenoasă, subliniind dedicarea pe care Bang & Olufsen o au pentru artizanat.

Interfața pentru utilizator a lui  Emerge este încorporată intuitiv în partea de sus a produsului. Butoanele pot fi activate prin ușoara atingere, utilizatorii putând cu ușurință întrerupe muzica, schimba piesa, sau accesa rapid posturile de radio și playlist-urile cu piesele preferate. Reglarea volumului este o experiență unică, printr-o mișcare circulară utilizatorul putând da volumul mai tare sau mai încet pentru a asigura o interacțiune senzorială fină

Sunet ultra larg

Difuzorul de frecvență medie de 37mm este montat în unghi pentru a menține designul îngust al Beosound Emerge, emițând sunetul din partea din față împreună cu tweeterul de14mm. Wooferului de 100mm este situat în partea din spate a produsului, poziționare ce permite o dispersie a sunetului suficient de puternică pentru a umple o întreagă cameră. Gama de frecvențe joase este îmbunătățită prin tehnologia de compensare activă a camerei, care personalizează designul sunetului în funcție de amplasarea boxei în cameră, asigurând o experiență sonoră impecabilă în orice mediu.

Beoplay Portal, primele căști wireless Bang & Olufsen dedicate gaming-ului

Beosound Emerge, conectivitate multiplă

Boxa este proiectată pentru a fi modulară, oferind acces la noul modul de conectivitate Bang & Olufsen ce poate fi înlocuit care a fost întâlnit pentru prima data la modelul Beosound Level.

Modulul a fost înzestrat cu suficientă putere de procesare și tehnologie de conectivitate pentru a primi noi actualizări de performanță și caracteristici ce vor rămâne de actualitate și pe viitor. În cazul în care tehnologia de conectivitate și de streaming va deveni vreodată învechită, modulul va putea fi înlocuit cu cele mai recente versiuni, pregătind această boxă pentru viitor.

Beosound Emerge poate fi conectat la sistemele audio Bang & Olufsen pentru umple întreaga casă de sunet. Poate fi plasată într-o cameră mică pentru a umple spațiul cu un sunet puternic și clar și, în egală măsură, aceasta poate fi folosită pentru a completa o configurație de boxe existentă în același spațiu, fiind perechea perfectă pentru Beoplay A9, Beosound Balance sau oricare dintre boxele Bang & Olufsen conectabile.

Pentru o experiență muzicală mai captivantă și mai plină de impact, două boxe Beosound Emerge pot fi conectate pentru a crea un efect stereo. Dezvoltată de Bang & Olufsen, experiența stereo wireless este o tehnologie nouă, care va fi în curând disponibilă pe o gamă de boxe, incluzând Beosound Balance și Beosound Level. Cu amprenta sa minimalistă, Beosound Emerge poate aduce o experiență stereo adevărată în biroul de acasă sau în alte camere mai mici, unde spațiul este limitat.

Funcționalitate multiroom

Emerge este compatibil cu Apple Airplay 2, Chromecast și dispune de un radio și microfon încorporate pentru controlul vocal. Conectivitatea Beolink patentată de către Bang & Olufsen va fi disponibilă pe Beosound Emerge prin intermediul unei actualizări a software-ului începând din toamnă. Muzica va putea fi redată, iar știrile ascultate complet hands free prin intermediul Google Assistant.

Beosound Emerge în nuanța Gold Tone va fi disponibilă începând de la 749 EURO. Beosound Emerge în nuanța Black Anthracite va fi disponibilă începând de la 599 EURO. Ambele culori sunt disponibile online și în magazinele Bang & Olufsen selectate din Europa începând cu 15 aprilie 2021.

Bang & Olufsen Beoplay HX. Căști wireless cu sunet bun și autonomie de 35 de ore