Barracuda. Valiza cu GPS care iti incarca si telefonul!

Data: 8/05/2015 | Autor: .

barracuda-geanta

Un start-up din SUA face furori pe Kickstarter, reusind sa adune peste 600.000 de dolari fata de tinta initiala de 20.000 de dolari, pentru finantarea unui proiect care vizeaza dezvoltarea unei genti de voiaj inteligente. Barracuda va ajunge pe piata in luna noiembrie.

Barracuda vine cu design special care ii permite, atunci cand nu este folosita, sa ocupe un spatiu foarte mic, de numai 10% fata de o geanta obisnuita. Si manerul acesteia este unul inovativ, miscandu-se la 360 de grade.

Valiza Barracuda are buzunare de acces speciale si un mecanism inovativ care iti permite ca sa o folosesti precum un adevarat birou, cand ai nevoie sa deschizi un laptop in aeroport.

Mai mult chiar, are si o mufa USB conectata la un acumulator capabil sa incarce orice gadget pentru o zi intreaga. Interesant este si faptul ca Barracuda are un modul GPS si poate fi detectata astfel cu ajutorul telefonului mobil.

Cea mai ieftina valiza Barracuda costa acum 240 de dolari, iar cea mai scumpa, cu GPS si senzor de proximitate, are un pret cu 50 de dolari mai mare. In momentul in care va ajunge in magazine, pretul va fi aproape dublu, asa ca, daca va interseaza, puteti face o precomanda de pe Kickstarter

Mai multe amanunte aflati de pe site-ul oficial.