BBC Knowledge se lanseaza in Romania. Vezi ce programe aduce noul canal

Data: 5/12/2012 | Autor: .

BBC Worldwide Channels si RCS & RDS au anuntat marti un nou parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge in premiera in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2013. Operatorul de cablu incearca astfel sa contracareze scandalul in jurul scoaterii din grila a pachetului de programe Discovery.


Acordul incheiat cu RCS & RDS, include lansarea canalului BBC Entertainment in reteaua Digi TV din Romania si Ungaria, din 1 decembrie. Canalele vor fi disponibile in pachetul de programe de baza al RCS & RDS pe ambele piete (Romania si Ungaria), ajungand la un numar de 1 milion de abonati in Romania.

Potrivit unui comunicat BBC, canalul Knowledge prezinta cele mai bune programe istorice ale Marii Britanii. Programele includ seria epica Wonders of the Universe in care profesorul Brian Cox exploreaza legatura dintre umanitate si originile universului, emisiunea Crash Course a lui Richard Hammonds care il urmeaza indeaproape pe prezentatorul emisiunii, Top Gear realizata in America, despre cele mai mari utililaje grele si Science Club a realizatoarei Dara o Brian., o coproductie exclusiva pentru BBC Knowledge.

Canalul va fi dublat in limba maghiara si cu subtitrare in limba romana in prima jumatate a anului 2013.

Canalul pan-regional BBC Entertainment ofera cele mai bune comedii si drame englezesti ale BBC si ale posturilor independente britanice principale. Programele includ o emisiune noua si exclusiva a lui Alan Carr – Chatty Man, care se difuzeaza doar cu doua saptamani in urma fata de Marea Britarie, drame care au primit diverse nominalizari, precum Sherlock and Luther si comedii apreciate precum Friday Night Dinner si Getting on.

Canalul va fi disponbil dupa lansare cu subtitrare totala in limba maghiara si subtitrare in limba romana pentru programele de baza.