BenQ lanseaza primul proiector 3D HD short-throw pentru Home Entertainment

Data: 10/10/2011 | Autor: .

W710ST_Regular_Front45BenQ lanseaza W710ST, primul proiector HD short-throw destinat segmentului de Home Entertainment. Avand la baza tehnologia BenQ bazata pe o lentila asferica, noul proiector ofera o experienta multimedia completa, de la o distanta mult mai apropiata de ecranul de proiectie, comparativ cu un proiector tranditional.

Cu noul proiector, imaginea poate atinge o diagonala de 63 inchi (1,6 m) de la o distanta de proiectie de numai 1 metru, iar diagonala maxima a imaginii proiectate se ridica la 7,6 metri.

Distanta redusa de proiectie a imaginii nu permite proiectorului sa lumineze direct in ochii utilizatorului sau sa formeze umbre care ar putea distrage atentia. Proiectorul dispune de o luminozitate de 2.500 lumeni, o rezolutie native HD de 720p si un contrast de 10.000:1.

Noul proiector dispune de doua porturi HDMI ce permit vizualizarea pe rand a continutului din doua surse Digitale diferite, fara a fi nevoie de transferul cablurilor de la una la cealalta.

Durata de functionare a lampii ajunge la 6.000 de ore in modul economic. Utilizat in medie 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si 50 de saptamani pe an, lampa are o durata de utilizare de 4 ani, iar utilizat cate 6 ore in fiecare zi de week-end, timp de 52 de saptamani anual in modul eco, lampa are o durata de viata de peste 9,6 ani.

Noul proiector BenQ W710ST este disponibil din luna octombrie prin distribuitorii BenQ din Romaniala un pret de 3.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.