BenQ lanseaza primul proiector 3D HD short-throw pentru Home Entertainment

Data: 10/10/2011 | Autor: .

BenQ lanseaza W710ST, primul proiector HD short-throw destinat segmentului de Home Entertainment. Avand la baza tehnologia BenQ bazata pe o lentila asferica, noul proiector ofera o experienta multimedia completa, de la o distanta mult mai apropiata de ecranul de proiectie, comparativ cu un proiector tranditional.

Cu noul proiector, imaginea poate atinge o diagonala de 63 inchi (1,6 m) de la o distanta de proiectie de numai 1 metru, iar diagonala maxima a imaginii proiectate se ridica la 7,6 metri.

Distanta redusa de proiectie a imaginii nu permite proiectorului sa lumineze direct in ochii utilizatorului sau sa formeze umbre care ar putea distrage atentia. Proiectorul dispune de o luminozitate de 2.500 lumeni, o rezolutie native HD de 720p si un contrast de 10.000:1.

Noul proiector dispune de doua porturi HDMI ce permit vizualizarea pe rand a continutului din doua surse digitale diferite, fara a fi nevoie de transferul cablurilor de la una la cealalta.

Durata de functionare a lampii ajunge la 6.000 de ore in modul economic. Utilizat in medie 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si 50 de saptamani pe an, lampa are o durata de utilizare de 4 ani, iar utilizat cate 6 ore in fiecare zi de week-end, timp de 52 de saptamani anual in modul eco, lampa are o durata de viata de peste 9,6 ani.

Noul proiector BenQ W710ST este disponibil din luna octombrie prin distribuitorii BenQ din Romaniala un pret de 3.000 lei.