Black Friday devine Black Week la Orange: Reduceri de pana la 90%

Data: 19/11/2012 | Autor: .

Orange Romania ofera, in perioada 19-25 noiembrie, reduceri de pana la 90% la cumparatirile online, in campania Black Week.

Astfel, timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange.ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent.

De asemenea, vor putea alege dintr-o gama larga de accesorii si gadgeturi precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc.

“Produsele vor avea pana la 90% reducere si vor putea fi achizitionate exclusiv online, in limita stocului disponibil, de catre vizitatori, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange”, spun oficialii companiei.

Fiecare zi de luni pana vineri va aduce in oferta noi produse, ce se vor adauga celor din zilele anterioare, iar sambata si duminica vor ramane afisate cele de vineri.

“Am vrut sa ducem conceptul de Black Friday mai departe si sa le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-si alege produse la reducere pe durata intregii saptamani.” a declarat Ana Niculae, online division manager, in cadrul Orange Romania.