Black Friday face victime. Americanii se calca in picioare pentru reduceri

Data: 26/11/2011 | Autor: .

Reducerile de Black Friday nu ii lasa indiferenti pe americani, acestia adunandu-se inca din primele ore ale dimineatii si formand cozi in fata marilor retaileri de electronice. Daca in majoritatea situatiilor vorbim numai de inghesuiala si imbranceli, in unele cazuri lucrurile pot ajunge pana la folosirea de spray cu piper si chiar focuri de arma.

In cel mai grav caz de acest gen, un hot l-a impuscat pe client al unui magazin Walmart din California pentru ca acesta a refuzat sa-i dea lucrurile pe care a reusit sa le cumpere la reduceri.

Intr-un alt Walmart din Los Angeles, o femeie a scos un spray cu piper si l-a folosit impotriva a aproximativ 20 de persoane pentru a fi sigura ca pune mana pe o consola de jocuri video Xbox.

In Romania, febra Black Friday s-a desfasurat preponderent in retailul online, majoritatea marilor site-uri de profil „crapand” pentru mai multe momente din cauza supraincarcarii serverelor.

Pana la orele dupa-amiezii, toti retailerii IT importanti locali epuizasera stocurile de produse ce beneficiau de reduceri de Black Friday.