Black Friday la eMag va avea loc pe 18 noiembrie

Data: 20/10/2016 | Autor: .

Black Friday la eMag va avea loc pe 18 noiembrie

Ediţia a şasea a Black Friday la eMag se va desfăşura, în acest an, pe 18 noiembrie. La eveniment vor participa să participe peste 2000 de magazine listate pe eMAG Marketplace, mai mult de dublu faţă de anul trecut, anunţă compania, într-un comunicat citat de GadgetReport.ro

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele Black Friday la eMag vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete şi laptopuri, produse IT, produse smart (brăţări, smartwatch-uri), frigidere, maşini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse şi accesorii pentru masină, mobilă.

„Black Friday la eMag este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că aşa putem să oferim clienţilor eMAG cele mai bune oferte de preţ şi un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, general manager al eMAG România.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este prezent şi în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.
Anul trecut, eMag a raportat pentru ziua de 20 no¬iembrie, în care compania a organizat Black Friday, următoarele date: 602.000 produse comandate; o valoare a produselor comandate de 202 milioane lei; un vârf de 370.000 de clienţi simultan pe site.