Facebook Masks aduce efecte speciale imaginilor live

Data: 31/10/2016 | Autor: .

Facebook Masks aduce efecte speciale imaginilor live

Facebook a lansat o nouă aplicaţie care aduce tot felul de efecte speciale imaginilor transmise live pe reţeaua de socializare. Utilizatorul care se filmează își poate acoperi fața cu diverse efecte destul de reușite, pe care Facebook Masks le oferă, pentru moment, doar în Statele Unite, Marea Britanie și Noua Zeelandă, şi numai pentru iPhone şi iPad, relatează GadgetReport.ro

Aplicaţia Facebook Masks se bazează pe cunoscuta MSQRD, aplicaţie cumpărată de Facebook în luna martie a acestui an. La fel ca aplicația originală, funcția are rolul de a distra utilizatorii cu diverse efecte aplicate în timp real.

Măştile oferite de Facebook oferă o gamă largă de atitudini şi efecte, care acoperă doar parțial capul utilizatorului, în timp ce altele îl pot ascunde complet. Cea de-a doua variantă poate deschide drumul către transmisiunile video live pe Facebook a celor mai timizi, care își pot ascunde identitatea reală cu ajutorul unei măști și a unui profil fals.

Facebook încearcă, prin această măsură, să determine tot mai mulţi utilizatori să folosească funcţia Facebook Live.

Facebook Masks se află în colţul stânga sus al ecranului. Facebook Masks urmează să fie disponibilă şi pentru Android, inclusiv în România, în perioada următoare.