Black Friday vine la Bonami de 2 ori

Data: 16/11/2017 | Autor: .

De Black Friday, retailerul de mobila si decoratiuni Bonami lansează vineri, 17 noiembrie, propria ofertă. Spre deosebire de anul trecut, când produsele incluse în promoție au fost doar cele din stoc, anul acesta vor exista campanii cu reduceri special create pentru Black Friday, relatează GadgetReport.ro

 

 Startul se dă la miezul nopții de joi spre vineri și durează tot weekend-ul.

Bonami așteaptă în această perioadă cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului, cea mai mare creștere înregistrând-o site-ul românesc. Compania prognozează venituri de 4 ori mai mari în comparație cu zilele tipice din noiembrie.

”Black Friday este un eveniment important în România, de aceea am pregătit campanii speciale împreună cu furnizorii noștri. Vom avea reduceri între 40 și 85% pentru peste 1600 de produse din cele mai populare categorii printre care lenjerii de pat, covoare, accesorii pentru organizare. Este o diferență importantă față de anul trecut când am avut în ofertă doar 370 de produse cu reduceri de până la 70%. De asemenea, venim cu noi campanii exclusive și în week-end-ul următor”, a afirmat David Siska, CEO Bonami.

Bonami.ro participă și la campania Black Friday tradițională, ce are loc peste o săptămână, între 24- 26 noiembrie, când reducerile din campanii vor fi la fel de tentante: cu până la 85% mai mici față de prețul standard al produselor.

Promoție de Crăciun

În perioada 1 noiembrie- 20 decembrie Bonami derulează o campanie specială: pentru fiecare produs achiziționat, se acumulează un credit ce are aceeași valoare cu prețul produsului. Începând cu 24 decembrie și până pe 31 decembrie, clienții pot folosi acest credit în cuantum de 20% din valoarea comenzii efectuate.