Black Mirror, cel mai tare serial SF al ultimilor ani, va avea un nou sezon

Data: 6/03/2018 | Autor: .

Black Mirror, cel mai tare serial SF al ultimilor ani, va avea un nou sezon

Black Mirror, unul dintre cele mai spectaculoase seriale SF din ultimii ani, va avea un nou sezon, al cincilea. Anunţul a fost făcut de Netflix care afirmă că, în noua serie, vom vedea cum tehnologia ne va influenţa în mod decisiv vieţile. Dacă vă plac filmele SF, trebuie să vedeţi neapărat acest serial, primele patru serii fiind disponibile integral şi traduse în limba română pe Netflix, relatează GadgetReport.ro

Netflix a făcut anunţul despre noul sezon din Black Mirror pe Twitter, însoţindu-l de un scurt clip video în care afirmă că „The future will be brighter than ever„, cu tagline-ul „Be Right Back„.

„Be Right Back” va fi, de altfel, titlul unuia dintre episoadele din sezonul V.

Netflix nu a anunţat, pentru moment, când vor fi disponibile noile episoade şi nu a dat amănunte despre subiectele ce vor fi abordate în noua serie. Cert este că, după patru serii spectaculoase, fanii aşteaptă cu nerăbdare noile episoade din Black Mirror.

Season 4 din „Black Mirror” a fost lansat în decembrie 2017, asta după ce sezonul 3, în opinia noastră cel mai bun de până acum, a debutat în octombrie 2016.

Dacă nu aţi văzut serialul şi vă plac filmele SF, trebuie să vedeţi primele patru serii, disponibile integral şi traduse în limba română pe Netflix. Toate sunt excelente în materie de scenariu, scenografie şi mai ales interpretare.

În „Black Mirror” veţi vedea, printre altele, cum ar arăta o lume în care ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.

Un alt scenariu spectaculos din „Black Mirror” asociază armata viitorului cu tehnologia. Soldaţii viitorului vor putea fi programaţi să întreprindă, fără niciun comentariu, misiunile pe urmele „gândacilor”, oameni consideraţi mult prea periculoşi pentru că nu fac parte din „rasa pură”.

Toate seriile din „Black Mirror” pot fi văzute inclusiv în Ultra HD, dacă aveţi abonamentul Netflix necesar şi un televizor sau monitor 4K.

Dacă vreţi să testaţi serviciile Netflix, o puteţi face gratuit timp de o lună. Detalii aflaţi de AICI.