BlackBerry Porsche, un monstru de 2.000 de dolari

Data: 24/12/2011 | Autor: .

BlackBerry Porsche P’9981 nu a fost inca anuntat oficial in nici o tara din lume, insa se pare ca dispozitivul urmeaza sa fie lansat pana la finele anului in Marea britanie pentru un pret usturator, de 1.275 de lire (echivalentul a 1.525 euro sau 1.989 dolari), potrivit Ubergizmo.

Cei de la RIM spera ca succesul noului dispozitiv sa fie dat de design-ul sau, realizat in colaborare cu Porsche, ce consta intr-un cadru de otel, un spate din piele si o tastatura QWERTY sculptata manual.

In ceea ce priveste specificatiile interne, noul model BB nu impresioneaza: 768 MB RAM, 8 GB memorie iterna, slot microSD, display touchscreen de 2,8 inchi, camera foto de 5 megapixeli capabila sa filmeze la 720p, conectivitate NFC si sistemul de operare BlackBerry OS 7. Practic, telefonul este un Bold 9900 cu un design upgradat.

Ramane de vazut daca noul Porsche va reusi sa scoata RIM din impasul in care a intrat in ultima perioada, avand in vedere ca un iPhone sau un terminal Android de top costa de pana la patru ori mai putin.