BlackBerry Priv. Tu ai cumpăra un astfel de telefon?

Data: 20/10/2015 | Autor: .

blackberry-priv

 

BlackBerry n-a murit… încă. Compania canadiană încearcă să se reinventeze cu primul său smartphone cu Android şi tastatură fizică, BlackBerry Priv, un gadget cel puţin original pe care urmează să-l lanseze în următoarea perioadă.

Dacă în ceea ce priveşte data lansării, BlackBerry nu venit cu nicio informaţie, probabil în speranţa că va face vâlvă în sezonul de shopping de Crăciun, canadienii continuă, între timp, să ne ofere detalii despre telefon.

BlackBerry a lansat un teaser în care prezintă, în 41 secunde, funcţiile originale oferite de noul smartphone.

Imaginile arată noul BlackBerry Hub, modul în care poţi introduce text cu ajutorul tastaturii fizice, scurtăturile pentru aplicaţii şi suportul pentru comenzi prin gesturi.

BlackBerry Priv are un ecran curbat pe margini de 5.6-inch 1440p, un procesor Snapdragon 808, 3GB de RAM, 32GB spaţiu de stocare şi două camere, una de selfie de 5 MP şi o alta principală, de 18MP.

Telefonul ar urma să ruleze Android 5.1.1 Lollipop. BlackBerry Priv are un acumulator de 3410 mAh, fapt care îi va oferi o autonomie peste medie, de până la 2 zile.

Despre modul în care BlackBerry încearcă să promoveze noul smartphone vă prezentam recent un clip fabulos, cu şeful companiei, John Chen.

Într-un interviu pentru Business News Network (BNN), în care urma să prezinte gadgetul, acesta nu reuşea cel mai elementar lucru – să-l deblocheze pentru a-l arăta reporterului. Detalii aflati de AICI.