BlitzWolf BW-VR2.O cască virtuală excelentă, ieftină şi cu telecomandă

BlitzWolf BW-VR2.O cască virtuală excelentă, ieftină şi cu telecomandă

Dacă vă doriţi o cască pentru realitatea virtuală, nu trebuie neapărat să cheltuiţi foarte mulţi bani. Tehnologia a evoluat semnificativ, iar pe piaţă găsiţi o serie de gadgeturi de calitate, la preţuri foarte bune. Unul dintre acestea este BlitzWolf BW-VR2, o cască virtuală cu telecomandă prin bluetooth, care costă numai 23 de dolari, pe Banggood.com

BlitzWolf BW-VR2 poate fi utilizată împreună cu smartphone-uri cu ecrane între 3,5 şi 6 inchi (154mm/ 82mm/12mm), de iPhone la smartphone-uri cu Android din gamele Samsung, LG, SONY, Moto, Nokia, BlackBerry, HUAWEI, Xiaomi, HTC, Meizu, Lenovo etc.

20160806_123711Casca BlitzWolf BW-VR2 (200*100*140mm) este realizată dintr-un plastic de bună calitate, cu o ramă metalică, iar marginile sunt acoperite cu o piele moale, artificială, astfel încât vizionarea imaginilor, filmelor sau jocurilor are loc în condiţii excelente, la 360 de grade.

Telefonul se aşează în condiţii optime, graţie sistemului cu magnet, care poate fi adaptat în funcţie de preferinţe. În plus, sistemul permite încărcarea telefonului în timp ce vă jucaţi sau vedeţi filme.

Casca cântăreşte 380 de grame şi are lentile HD 8-layer nano-coating care pot fi adaptate pe adâncime şi lăţime, între 55-75 mm, pentru o vizualizare mai bună. Lentilele permit, practic, să vedeţi imaginile ca şi cum v-aţi afla la o distanţă de 5 metri de un ecran uriaş, de 320 de inchi.

20160806_123437Casca BlitzWolf BW-VR2 permite reglarea focalizării pentru fiecare lentilă în parte, permit reglarea distanţei dintre lentile, iar design-ul ajută la disiparea rapidă a căldurii.

Dincolo de lentilele excelente, care permit vizionarea conţinutului multimedia la calitate FullHD, casca de realitate virtuală BlitzWolf BW-VR2 vine cu o telecomandă cu ajutorul căreia puteţi controla conţinutul de pe telefon, de la filme la jocuri. Telecomanda poate fi utilizată în două moduri (media şi jocuri), cu butoane programabile.

20160806_123608Aceasta se conectează prin wireless la telefoanele Android şi iOS, are un procesor ARM968E-S Core, funcţionează până la o distanţă de 10 metri, şi are o autonomie de 20 de ore.

Am testat casca în diverse scenarii, iar experienţa a fost una ireproşabilă. BlitzWolf BW-VR2 este capabilă să ruleze peste 300 de aplicaţii de realitate virtuală pentru iOS şi Android. Printre acestea se află şi un software dedicat ce permite vizionarea fotografiilor și clipurilor video ca și cum le-ai urmări într-un teatru virtual.

Gadgetul poate fi cumpărat de pe site-ul Banggood.com la preţul de 23,99 dolari. Pachetul conţine casca, telecomanda, o husă, un manual şi certificatul de garanţie de 18 luni.