Bluboo XFire 2, la 250 de lei! Vrei un telefon ieftin şi bun?

Data: 27/01/2016 | Autor: .

Bluboo XFire 2 gadgetreport.ro

Chinezii de la Bluboo au anunţat lansarea Bluboo XFire 2, un smartphone cu un profil de ultimă generaţie, dotări optime şi un preţ excelent, de numai 60 de dolari, adică aprox. 250 de lei. Telefonul este vândut într-o promoţie exclusivă, pe Gearbest.com, valabilă până pe 31 ianuarie.

Raportul preţ-calitate al telefonului chinezesc este destul de bun. Bluboo Xfire vine cu un ecran de 5 inchi IPS, HD, prins într-o carcasă cu margini metalice şi capac dintr-un poliuretan care nu îţi alunecă din mână.
Telefonul are un procesor quad core MTK6580 Quad Core, tactat la 1.0GHz, care rulează, împreună cu 1 GB de RAM, un sistem de operare Android 5.1. Cu ajutorul graficii Mali-400mp, Bluboo XFire 2 se descurcă la un nivel optim cu orice aplicaţie, video şi jocuri, iar dovada cea mai bună o prezintă clipul video de mai jos.

Bluboo XFire 2 gadgetreport.ro 2
Telefonul este, bineinteles, dual SIM, astfel că îi poţi pune două cartele de telefon care rulează simultan , graţie un aplicaţii care transferă automat convorbirile de pe un număr pe altul.
Bluboo XFire 2 are un spaţiu de stocare de 8 GB, extensibil insa prin card cu pana la 32 GB.
La capitolul foto-video, telefonul are două camere, de 5 MP (de selfie) respectiv 8 MP (cu flashlight), descurcându-se la nivel decent, fără pretenţii însă de flagship.
Telefonul chinezesc are, bineinteles, toate dotările standard, de la Bluetooth: 4.0, GPS, 802.11b/g/n wireless internet şi 4G.
Bluboo XFire 2 are un acumulator de 2750 mAh care îi asigură o autonomie în media pieţei, de până la 24 de ore.

Telefonul îl puteţi cumpăra într-o promoţie exclusivă, pe Gearbest.com, valabilă până pe 31 ianuarie.

După această dată, vă aşteaptă alte două telefoane vândute cu un discount important. Bluboo X9 la 130 de dolari (31 ianuarie-2 februarie) şi Bluboo Xtouch la 160 de dolari (3-4 februarie). Detalii aflaţi de pe Gearbest.com