Bluedio H Plus Huricane. Căşti bluetooth excelente, ieftine şi performante

Bluedio-H-Plus-Huricane-6

Dacă vă doriţi o pereche de căşti bluetooth cu care să ascultaţi conţinutul audio de pe telefon, laptop sau televizor, vă prezentăm o soluţie ieftină şi performantă – Bluedio H Plus Huricane. Gadgetul chinezesc are un sunet clar, cu mulţi başi, oferă o conexiune fără întreruperi şi vă permite, în plus, să preluaţi apelurile de pe telefon şi să ascultaţi muzică de pe un microSD şi de la posturile de radio, relatează GadgetReport.ro

Bluedio H Plus Huricane reprezintă unul dintre cele mai interesante gadgeturi pe care le-am testat în acest an. Căştile au un sunet clar, cu başi puternici, înalte clare şi medii excelente, un sunet curat, fără broom-ul specific conexiunilor bluetooth.

Bluedio-H-Plus-Huricane-2Căştile vin la pachet cu un cablu cauciucat, cu mufe aurite, astfel că atunci când s-au descărcat, le puteţi conecta la telefon prin cablu. În cutie mai primiţi un cablu clasic USB de încărcare la 5V, însă puteţi încărca căştile şi cu un încărcător clasic de telefon.

Căştile Bluedio H Plus Huricane au un look modern, cu un burete moale acoperit cu o piele sintetică de bună calitate. Difuzoarele sunt izolate foarte bine, astfel că elimină zgomotul exterior mai bine decât multe alte căşti de pe piaţă.

Bluedio H Plus Huricane oferă o paletă de opţiuni remarcabilă. Dincolo de faptul că preiau conţinutul audio de pe telefon, laptop sau tabletă, prin bluetooth, poţi asculta posturi de radio, având un modul FM incorporat. În plus, poţi asculta conţinut audio şi de pe un card microSD de până la 32 GB, pe care îl poţi conecta la mufa aferentă.

Switch-ul între diversele funcţii se face dintr-un buton dedicat, uşor de manevrat. Sunetul este clar, puternic, fără întreruperi.

Interesant este şi faptul că producătorul oferă o aplicaţie software dedicată, pe site-ul propriu, care îţi permite să setezi căştile după preferinţe (rock, pop, dance, trable, jazz etc.) şi să activezi butoane dedicate care, atunci când, de exemplu, asculţi muzică dance, să aplice o anumită setare care să optimizeze audiţia. În plus, pe ecranul telefonului, în zona de notificări vei ştii tot timpul care este nivelul bateriei.

Căştile impresionează la capitolul autonomie. Producătorii afirmă că acestea rezistă 40 de ore în redare, 45 de ore în convorbire prin bluetooth şi 1625 de ore în standby. Noi a trebuit să le încărcăm după o săptămână, timp în care le-am folosit intensiv atât pe telefon cât şi pe laptop.

Bluedio H Plus Huricane le găsiţi la vânzare în diverse magazine de pe internet, la preţuri cuprinse între 140 şi 180 de lei. Produsul testat de noi a costat 160 de lei şi include FM si SDCard. Pe piaţă mai există o versiune fără aceste facilităţi, la 140 lei.

Vedeţi mai jos unboxing-ul şi review-ul video pentru căştile Bluedio H Plus Huricane.