Bluestacks. Cum să ai aplicaţiile Android pe Windows

Data: 18/08/2015 | Autor: .

bluestacks - android pe windows

Dacă vrei să ai pe laptop sau pe desktop pe lângă sistemul de operare Windows şi un Android complet, într-o fereastră, cu toate aplicaţiile din Play, de la jocuri la emulatoare de filme şi muzică, există un program foarte simplu de gestionat.

Bluestacks este cel mai cunoscut emulator de Android din lume, cu peste 90 de milioane de utilizatori. Il descarci de pe site-ul oficial http://www.bluestacks.com/ şi îl instalezi ca pe orice program de Windows.

Vei avea acces, astfel, la o fereastră specială în care Bluestacks îţi va oferi toate beneficiile sistemului de operare Android. Poţi să descarci aplicaţiile din marketul dedicat sau le poţi căuta pe net (.apk), iar apoi să le dai install. Se vor instala automat în Bluestacks, fără niciun alt artificiu.

Bluestacks îţi va cere să îţi conectezi contul de Google pentru o experienţă de Android completă, însă nu este neapărat necesar să faci acest lucru.

Îţi poţi căuta aplicaţiile care te interesează pe internet, fără să apelezi la marketul lor. În plus, ai destul de multe aplicaţii predefinite, de la Facebook la jocuri etc.

Dacă ai şi un laptop cu touchscreen, experienţa va fi una pe măsură. Însă Android-ul poate fi controlat destul de uşor şi cu un mouse sau cu touchpad-ul.