E-Boda AVATAR. Primii ochelari Virtual Reality „made in Romania”!

Data: 11/12/2014 | Autor: .

E-Boda Avatar GadgetReport.ro

E-Boda a lansat joi, în premieră în România, un gadget iesit din comun, capabil sa redea realitatea virtuala. Ochelarii AVATAR permit imersiunea într-o realitate virtuală cu propriul smartphone. Dispozitivul funcționează cu un smartphone de generație nouă cu giroscop accelerometru, ce rulează sistemul de operare Android sau iOS.

Astfel, utilizatorii se vor plimba prin cele mai mari muzee ale lumi, vor vizita orașe și ținuturi îndepărtate, vor conduce cei mai rapizi bolizi, vor simți adrenalina în cele mai aventuroase montagne-rousse și vor explora spațiul.
Avatar 5Ochelarii E-Boda AVATAR sunt realizați dintr-un plastic rezistent, neted, cu o greutate redusă pentru mai mult confort. Ușor de utilizat, ochelarii pot fi setați în doar trei pași: utilizatorii pornesc aplicația de realitate virtuală 3D pe smartphone, inserează smartphone-ul în compartimentul dedicat și ajustează cureaua pentru a fixa ochelarii. Astfel, lentilele se vor ajusta automat, iar utilizatorii se pot bucura de nemărginita lume a realității virtuale. Ochelarii AVATAR pot fi utilizați pentru jocuri și aplicații 3D, filme și imagini interactive și amplifică experința de divertisment, oferind o doză de adrenalină.

”Ochelarii E-Boda AVATAR au aplicabilitate în numeroase domenii, de la divertisment, până la educație, știință, cultură sau călătorii, oferind ceea ce își doresc toți utilizatorii – experiențe cât mai variate. Iar acesta este doar începutul. Ne așteptăm ca dezvoltatorii să vină cu aplicații din ce în ce mai complexe, care să ne dezvăluie noi orizonturi,” au declarat oficialii E-Boda.

Prin intermediul jocurilor 3D, utilizatorii se tranformă din simpli spectatori, în jucători ce iau parte la acțiune. Cei mici vor simți adrenalina curselor de F1, vor experimenta un zbor la mare altitudine, vor coborî din vârful muntelui cu mountagne-rousse-ul, fără a părăsi încăperea. Mai mult, experiența cinematografică se schimbă complet cu AVATAR. Utilizatorii vor trăi intensitatea fiecărei clipe cu fiecare poveste în care se vor simți implicați în mod direct. Mai mult, prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii E-Boda AVATAR se transformă într-o consolă de jocuri portabilă.

Avatar Alb 1Utilizați în mediul educațional, ochelarii E-Boda AVATAR transformă procesul de învățare într-o experiență interactivă. Elevii vor putea vizita marile muzee ale lumi, vor descoperi obiectivele turistice din cele mai îndepărtate puncte de pe glob, vor experimenta fenomene extreme ale naturii, vor explora fauna și flora sau vor pătrunde în misterele universului. Astfel, alternat cu metodele clasice, procesul de învățare va fi mai distractiv și mai plăcut.

Indiferent că aleg să intre în poveștile personajelor preferate din filme, să exploreze noi universuri sau să viziteze orașele preferate, ochelarii AVATAR sunt dispozitivul ce aduce utilizatorilor noi experiențe imersive.

Ochelarii E-Boda AVATAR vor fi disponibili în magazinele Orange, în rețeaua Carrefour și pe www.e-boda.ro la prețul recomandat de 299 lei.