E-Boda Sunny V400 si Sunny V37. Doua noi telefoane de 250-350 de lei

Data: 24/02/2015 | Autor: .

image002E-Boda a anuntat lansarea a doua noi smartphone-uri ieftine, destinate utilizatorilor fara prea mari pretentii insa care permit o experienta uzuala, adica convorbiri cu semnal optim, internet, retele sociale si fotografii la o calitate decenta, de 3,2-5 MP. Avand in vedere preturile foarte mici, telefoanele E-Boda Sunny V400 si Sunny V37 pot fi o buna solutie in caz de nevoie.

Cei de la E-Boda spun ca Sunny V400 poate fi cadoul perfect de Mărțișor. Astfel, smartphone-ul integrează un ecran de 4”, procesor Mediatek MT 6572 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB si procesor grafic Mali 400 MP. Modelul Sunny V400 este disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 349,99 lei.

”Ne-am gândit să dezvoltăm un smartphone orientat către publicul feminin, cu un design compac și elegant, cu linii fine și de mici dimensiuni, pe care utilizatorii să îl poată utiliza în activitățile lor zilnice.,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

V37 frontTelefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 si ofera o navigare facilă pe Internet, oferind în același timp suficientă rapiditate pentru jocurile și aplicațiile preferate.

În plus, cele două camere ale smartphone-ului permit surprinderea unor fotografii decente, ce pot fi urcate apoi pe Instagram sau Facebook. Mai mult, Sunny V400 este dotat cu sistem GPS, pentru a identifica rutele către destinațiile dorite.

Al doilea telefon, modelul E-Boda Sunny V37este un dual-SIM ce integrează un procesor Dual Core cu frecvență de 1 GHz, memorie RAM de 512 MB și are un ecran de 3,5 inci.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4. Cei de la E-Boda spun ca telefonul se adresează utilizatorilor care vor să facă trecerea de la vechiul telefon la un smartphone, cu un model ușor de utilizat, de dimensiuni reduse. Sunny V37 este disponibil la prețul recomandat de 249 lei.

Pentru a extinde funcționalitățile smartphone-ului, acesta poate fi accesorizat cu boxele sau căștile din gama COMPANION, transformându-se astfel într-un dispozitiv mobil unde muzica preferată se poate asculta la volum maxim. În plus, smartphone-ul poate fi personalizat în funcție de preferință folosind husele din gama de accesorii COMPANION.