Bomba de la Super Bowl. Pe ce plateste Samsung 9 milioane de dolari?

Data: 5/02/2012 | Autor: .

Samsung plateste, in aceasta seara, aproape 9 milioane de dolari pentru o reclama de 90 de secunde la Super Bowl. Este un record in industria de publicitate.

Dincolo de aceasta performanta, toata lumea se intreaba ce va comunica Samsung in cele 90 de secunde din pauzele Super Bowl.

Unii experti au dat ca sigura promovarea smartphone-ului Galaxy Note. Acesta se lanseaza pe 5 februarie in oferta AT&T la 299 dolari.

Altii spun ca “The Next Big Thing” ar putea fi noul smartphone Galaxy S III care urmeaza sa fie prezentat oficial.

GadgetReport.ro a relatat sambata despre mai multe imagini spion care prezinta un smartphone cu ecran flexibil OLED. Daca Samsung va lansa acest prototip, ar da o puternica lovitura in piata, fiind primul telefon flexibil din lume. Cititi mai multe despre acest telefon aici.

Interesanta in context este declaratia facuta de Younghee Lee, directorul de marketing Samsung care, intr-un interviu recent, a declarat ca “Lumea este obsedata de Apple. Este timpul sa schimbam atentia”.

GadgetReport.ro va prezenta, luni dimineata, „secretul” Samsung. Pana atunci, puteti urmari teaserul video care anunta campania Samsung la Super Bowl.