Borderlands 3. Un looter shooter excelent, cu o mulțime de scenarii și elemente de umor

Data: 4/10/2019 | Autor: .

Borderlands 3. Un looter shooter excelent, cu o mulțime de scenarii și elemente de umor

Au trecut aproape zece ani de la lansarea inițială a primului Borderlands. Pe măsură ce a trecut timpul, jocurile din această serie au devenit tot mai bune, iar cu Borderlands 3, Gearbox a dus experiența de gaming la un nivel excelent, relatează GadgetReport.ro

Noul joc Borderlands 3 este, în primul rând, cel mai mare din serie, oferind o gamă fără precedent de hărți, scenarii, personaje și arme spectaculoase, Dacă-ţi plac looter shooter-ele, Borderlands 3 îți va oferi, cu siguranță, multe momente de satisfacție.

Fie single player, fie alături de prieteni în modul co-op,în noul Borderlands 3 vei avea misiunea de a înfrunta legiuni de inamici pentru a-ți atinge obiectivul: de a găsii cea mai de preț comoară.

În noul joc Borderlands 3, acțiunea este dusă la extrem. Mai mulți inamici, mai violenți, mai multe arme și o stare de haos dusă la extrem.  Altfel spus, o experiență plină de adrenalină garnisită, pe alocuri, cu elemente de umor bine calibrat.

Borderlands 3 aduce în prim-plan patru noi personaje ce vor să ne la găsirea celei mai mari comori de până acum din toată galaxia.  Fiecare dintre ei vine la pachet cu puteri și abilitățile speciale.

 

-Moze ne pune într-un mech ce ne ajută la distrugerea inamicilor.

-FL4K este un Hunter ce poate chema aproape orice animal de pe planeta Pandora pentru a lupta de partea noastră.

-Amara are o serie de atuuri speciale care o fac capabilă să își elimine rapid inamicii.

-Zane este un împătimit al gadgeturilor dar și un spion plin de experiență

Faptul că fiecare dintre cei patru eroi au un stil original face ca experiența de gaming să fie diferită, în funcție de personajul pe care îl alegem.

Borderlands 3 păstrează și modul cooperativ, astfel că putem să jucăm alături de alți trei prieteni. Un element nou adus acestui mod este că poate fi ales dacă fiecare să primească loot separat sau să fie păstrat modul classic în care cel care este mai rapid ia tot ceea ce este mai bun.

Din punctul de vedere al gameplay-ului, Borderlands 3 nu ne-a surprins cu nimic, experiența fiind una similară cu cea din jocurile precedente. Avem, totuși, o lume mai mare,  personaje noi, arme suplimentare și o grafică mai bună.

Dacă în precedentele jocuri Borderlands, armele trăgeau doar cu foc atomat și cu singur tip de gloanțe, în noul Borderlands 3, acestea au fost upgradate în așa fel încât, la o simplă apăsare de buton, poți alege între gloanțe și rachete.  Mai mult chiar,  Gearbox a realizat și o armă care are….picioare și care ne vine în ajutor în eliminarea inamiciilor.

Borderlands 3

Borderlands 3

Un alt element nou adus de Borderlands 3 este faptul că misiunile pot merge dincolo de Pandora, și pe alte planete, oferind astfel mai multe ore de gameplay .

GadgetReport.ro oferă jocului Borderlands 3 nota 8.4, un calificativ foarte bun acordat în special pentru multitudinea de scenarii de joc, pentru gama extinsă de personaje și arme și pentru grafica originală care, alături de coloana sonoră, au reușit să ne ofere câteva ore de gameplay excelent.

Minusurile sunt reprezentate de controlul în continuare imprecis al vehiculelor și sacadările framerate-ului, în special în modul co-op.

Jocul Borderlands 3 este distribuit în România de către Best Distribution și poate fi cumpărat de aici.