Call of Duty Mobile. Un joc fenomen, direct pe telefonul mobil

Data: 4/10/2019 | Autor: .

Call of Duty Mobile. Un joc fenomen, direct pe telefonul mobilActivision și Tencent au lansat noul joc Call of Duty Mobile pentru Android și iOS. Jocul este disponibil în Google Play și App Store. Jocul are deja peste 10 milioane de descărcări în numai 3 zile de la lansare pe Google Play, relatează GadgetReport.ro

Call of Duty Mobile aduce experiența first-person într-un pachet complet pentru telefoanele mobile.

Jocul Call of Duty Mobile include tot ceea ce este mai bun din franciza Call of Duty, inclusiv hărți precum Nuketown, Crash, Hijacked și multe altele.

Pe lângă modul multiplayer, Call of Duty Mobile oferă și modul Battle Royal, inclusiv moduri limitate precum versiunea din Call of Duty Black Ops IIII.

În versiunea de multiplayer, experiența este intensivă, mai ales în variantele Team Deathmatch, Search and Destroy și Free-For-All, în hărți ce au reușit să ducă la consacrarea seriei.

Sistemul de rank din Call of Duty Mobile răsplătește jucătorii cu deblocarea unor personaje cunoscute din seria CoD precum John “Soap” MacTavish, Simon “Ghost” Riley, Alex Mason.

În modul Battle Royal există multe elemente din seria originală Call of Duty, pe o hartă creată special pentru Call of Duty: Mobile.

Platforma poate găzdui până la 100 de luptători simultan, în modul single sau în echipe de 2 sau 4 jucători. Harta poate fi traversată cu ajutorul ATV-urilor, elicopterelor și bărcilor.

Dacă vreți să instalați jocul pe telefon, mare atenție. Are 1,11 GB, așa că descărcați-l de pe o rețea Wi-Fi.