Căștile Astro A50, tastatura Logitech-G Pro și mouse-ul G 502 LightSpeed. Primele impresii

Căștile Logitech Astro A50, tastatura G Pro și mouse-ul G 502 LightSpeed. Primele impresii

GadgetReport.ro testează, în această perioadă, câteva dintre noile produse din portofoliul Logitech – căștile de gaming Astro A50,tastatura Logitech G Pro și mouse-ul Logitech G 502 LightSpeed. Perifericele sunt dedicate, în primul rând, pasionaților de gaming. Să le folosești însă la birou, în mediul de office sau acasă, pentru browsing, aceste gadgeturi îți vor oferi, pe lângă un look special, o experiență multimedia excelentă.

Căștile wireless Astro A50

Căștile wireless Astro A50, model compatibil atât cu un computer cât și cu o consolă Xbox One, te vor surprinde cu sunetul lor excelent, grație tehnologiei Dolby Atmos . Interesant este că doar căștile compatibile cu Xbox One primesc această facilitate. Varianta pentru PlayStation 4 beneficiază doar de Dolby Audio.

Modelul testat de noi face parte din generația a-4-a, oferind un nou base station pentru încărcare și un Mod Kit Ready (permit schimbarea bureților laterali și a celui de sus).

Căștile includ Astro Audio V2 , un software care livrează un sunet de o calitate foarte bună. Bateria oferă o autonomie de până la 15 ore.

La capitolul minusuri, prețul este pe primul loc. Însă, să nu uităm, avem de-a face cu un produs premium. În al doilea rând, bureții sunt dintr-un material catifelat care, dacă transpiri, e posibil să își piardă din fermitate. Achiziția unui Mod Kit, care include pernițele îmbrăcate în piele, devine stringentă.

Tastatura Logitech G Pro

Tastatura Logitech G Pro este una dintre cele mai compacte tastaturi mecanice testate de până în prezent.

Tastatura beneficiază de switch-urile Romer-G, create speciale pentru gaming – oferă un răspuns mai eficent și o durabilitate crescută, având o cursă mult mai scurtă de apăsare a tastei comparativ cu switch-urile standard.

Tastatura este una ultraprotabilă, fără cele 10 taste numpad. A fost gândită astfel pentru a putea fi luată în turnee, în călătorii, mai cu seamă că și cablul acesteia este detașabil.

Ne-a plăcut și faptul că tastatura este iluminată RGB, iar cu ajutorul softwer-ului Logitech-G HUB beneficiază de profiluri prestabilite pentru diferite jocuri precum ( Fortnite, Apex Legends, Battlefield, Call Of Duty ș.a).  Există și posibilitatea de a ne creea proprile profiluri.

 

Mouse-ul Logitech G-502 Lightspeed

Logitech G-502 Lightspeed este unul dintre cele mai apreciate mouse-uri de gaming din ultimii ani. Performanța excelentă se datorează tehnologiei Lightspeed, care oferă răspunsuri excelente atât pe cablu cât și prin wireless, și senzorului HERO 16K, capabil să ajungă la 16.000 DPI  –  de 10 ori mai eficient decât generația trecută.

În plus, cu ajutorul aplicației Logitech-G Hub, mouse-ul devine compatibil RGB, sincronizat cu alte device-uri Logitech din gama Gaming.

gaming

Logitech G502 Lightspeed aduce gaming-ul la un alt nivel

Logitech G502 Lightspeed se mișcă excelent mai ales în combinație cu mousepad-ul Powerplay, ce îi asigură, în plus, încărcare wireless continuă.

Cele trei gadgeturi poti fi cumpărate de pe următoarele linkuri: Astro A50 , Logitech G ProLogitech G-502 Lightspeed .