Rockstar Games lansează Red Dead Redemption 2 pentru PC

Data: 7/10/2019 | Autor: .

Red Dead Redemption 2 va ajunge pe piață, în varianta pentru PC, pe 5 noiembrie. Anunțul a fost făcut în weekend de Rockstar Games relatează GadgetReport.ro

Zvonul lansării lui Read Dead Redemption 2 în varianta de PC a tot circulat pe internet în ultima vreme, fără ca Rockstar Games să prezinte vreo informație oficială.  Cel mai probabil, studioul a așteptat lansarea Rockstar Game Launcher, una de mare succes, pentru a include noul joc în oferta specială dedicată acestei noi platforme.

Red Dead Redemption 2, primul titlu din seria Read Dead ce își va face apariția pentru PC, va avea o grafică îmbunătățită și o gamă mai largă de misiuni. În plus, jocul, în varianta de PC, va beneficia de mai multe arme, iar modul multiplayer va avea toate update-urile ce sunt deja valabile pe variantele pentru consolele de jocuri.

Gamerii care vor realiza o precomandă prin platforma Rockstar Game Launcher, în intervalul  9-22 octombrie,  vor primi gratuit 2 jocuri la alegere, din următoarea listă :

Grand Theft  Auto III, 

Grand Theft Auto: Vice City, 

Grand Theft Auto: San Andreas, 

Bully: Scholarship Edition, 

L.A. Noire: The Complete Edition

Max Payne 3: The Complete Edition.

Pe lângă aceste jocuri, mai sunt incluse și câteva bonusuri pentru Red Dead Redemption 2 precum Outlaw Survival Kit, War Horse , Treasure Map, Cash Bonus şi 50 Gold Bars.

Dincolo de oferta de pe platforma Rockstar Game Launcher, jocul va putea fi cumpărat și de pe Steam, Epic Game Launcher și Humble Store.