Bosh PSR Select. 12 surubelnite intr-una singura (VIDEO)

Data: 22/01/2013 | Autor: .

PSR Select 2Noua surubelnita cu acumulator Litiu-Ion PSR Select de la Bosch vine in sprijinul mesterilor care doresc sa aiba intotdeauna la indemana bitii potriviti. Inovatia Bosch consta intr-un tambur transparent integrat in corpul surubelnitei, continand 12 biti, pregatit sa efectueze operatiunea ceruta printr-o simpla selectare a bitului de surubelnita adecvat.

Pentru a schimba bitul, tamburul trebuie rotit pana cand bitul dorit apare in fereastra de vizualizare, apoi trebuie apasat comutatorul din spatele tamburului pentru a impinge acest bit in suport, iar lucrul se poate continua normal. Acest sistem „Easy Select” asigura ca niciodata nu se va pierde niciun bit si ca nu este nevoie sa fie cautat un accesoriu potrivit. Daca se doreste inlocuirea unui bit, acesta poate fi scos afara din suport, inlocuit cu unul nou si tras inapoi in tambur cu ajutorul comutatorului, pentru a adapta permanent gama de biti nevoii utilizatorului.

Versatila si usor de utilizat

Mica, dar robusta, usor de manevrat si mereu gata de utilizare, surubelnita PSR Select a fost creata pentru a aduce eficienta si confort in lucru. Cantareste doar 500 de grame, este alimentata cu o baterie Litiu-Ion de 3,6 V si poate efectua pana la 90 de insurubari per incarcare. Este conceputa pentru suruburi cu diametre de pana la 5 milimetri. Datorita tamburului cu biti integrati, aceasta surubelnita poate stoca bitii adecvati pentru aproape orice insurubare, este versatila si acopera toate aplicatiile de baza pentru insurubare.

PSR Select 1 utilizare 1 utilizare 2 utilizare 3

Datorita tehnologiei Litiu-Ion, noua surubelnita este gata de utilizare fara autodescarcare si fara efect de memorie. Drept urmare, PSR Select poate fi folosita chiar si dupa pauze lungi si poate fi incarcata in orice moment, fara diminuarea performantelor de lucru. Un indicator LED arata in permanenta nivelul de incarcare al acumulatorului.

Pentru a spori confortul, PSR Select de la Bosch are functia „Power Light” care lumineaza suprafata de lucru. Suprafata Soft Grip pentru fixare ferma si comutatorul pentru schimbarea bitilor proiectat pentru manevrarea optima, chiar si cu doua degete, asigura un plus de confort in timpul utilizarii dispozitivului.

Pretul surubelnitei nu a fost dat publicitatii.

 

Specificatii tehnice:

Tensiune acumulator – 3,6 V
Turatia la mers in gol – 210 Rpm
Diametru suruburi – pana la 5 mm
Capacitate acumulator – 1,5 Ah
Timp de incarcare – 4 h
Greutate – 0,5 kg