NaviBot CornerClean. Noul aspirator-robot de la Samsung (VIDEO)

Data: 5/02/2013 | Autor: .

NaviBot-CornerCleanSamsung a lansat marti noua generatie de aspiratoare-robot cu vaccum, NaviBot CornerClean (model VR10F71). Gadgetul este dotat cu două procesoare care controlează activitatea printr-un program inteligent de navigație (Visionary Mapping™ Plus System), astfel ca aspiratorul este capabil sa curete orice suprafata in cel mai scurt timp.

Noul model NaviBot CornerClean poate curăţa dintr-un colț în altul al spaţiului avut în vedere, indiferent de textura suprafeţei. Facilitatea POP-OUT™ Brush şi sistemul Visionary Mapping™ Plus sunt completate de un design minimalist şi elegant și de existența unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor.

Tehnologia Smart Map încorporată în sistemul Visionary Mapping™ Plus ajută dispozitivul să genereze o hartă virtuală a suprafeței de curățat, în timp ce datorită senzorilor de ultimă generație încorporați ajută la obținerea unei curățări rapide și eficiente

Noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o cameră video performantă care înregistrează imagini ale suprafețelor din vecinătate cu o viteză de 15 cadre per secundă, pe care le folosește apoi pentru a recrea o hartă inteligentă a casei. Versiunea îmbunătățită a senzorilor robotului NaviBot îi crește capacitatea de a identifica obiectele aflate în drum, motiv pentru care consumatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze ca robotul s-ar putea bloca în vreun obstacol.

Datorită acestei tehnologii inteligente, NaviBot are capacitatea de a identifica singur cea mai eficientă rută pentru curățarea tuturor spațiilor din casă. Dacă în timp ce aspiră rămâne fără baterie, robotul se întoarce automat la sursa de electricitate pentru a se încărca. Iar dacă robotul s-a descărcat înainte de a termina aspirarea tuturor suprafețelor, va ști să se întoarcă în locul în care s-a oprit.

Aspiratorul-robot NaviBot poate să se reîncarce în mod automat, fără a mai fi nevoie de vreo acțiune din partea utilizatorului.

NaviBot ajută consumatorii să evite posibilele probleme cu animalele de companie sau cu obiectele decorative delicate aflate în casă. Cu noul aspirator-robot, utilizatorii pot acum stabili anumite zone pe care doresc să le evite în timpul aspirării, prin intermediul opțiunii Virtual Guard™.

NaviBot este dotat cu trei senzori inteligenți care îi dau capacitatea de a sesiza apropierea marginii unei suprafețe, precum capătul scărilor, și de a ocoli aceste zone periculoase prin alegerea unei alte rute.

Aspiratorul-robot sesizează automat că este ridicat de la sol și își oprește funcționarea.

Consumatorii au posibilitatea de a stabili momentul în care NaviBot trebuie să înceapă procesul de aspirare. Consumatorii pot programa frecvența cu care aspiratorul-robot să-și facă treaba, putând astfel fi siguri că, indiferent dacă sunt acasă sau nu, locuința va fi curată.

NaviBot are încorporată tehnologia Air Path, dezvoltată exclusiv de Samsung, datorită căreia nivelul de zgomot emis de acest model de aspirator-robot este foarte mic. Datorită acestui avantaj, consumatorii ar putea vorbi la telefon, spre exemplu, sau asculta emisiunile de la televizor, chiar dacă NaviBot este în timpul funcționării.

Datorită designului special, NaviBot poate intra și în spații mai joase decât 80 de milimetri, iar roțile pe care le au încorporate îi ajută să treacă ușor peste pragul ușilor. De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lată pentru a avea o putere mai mare, viteză și profunzime în curățare.

Pretul produsului si data lansarii in magazine nu au fost anuntate.