Logitech Ultrathin Keyboard. O tastatura speciala pentru iPad mini

Data: 5/02/2013 | Autor: .

UltrathinKBCoverMini_1

Logitech a lansat Logitech Ultrathin Keyboard mini, o tastatura-carcasa protectoare conceputa sa imbunatațeasca experiența pe care utilizatorul o are pe iPad mini.

Atașandu-se cu ajutorul unor magneți integrați, foarte puternici, Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de un cover de aluminiu subțire ce se asorteaza cu iPad mini și ofera protecție durabila. Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o tastatura integrata Bluetooth EasyType ce ofera un layout tradițional intr-un format mic, de 7 inch. Aceasta conține și taste-scurtaturi pentru comenzile pe care le folosești cel mai des, precum copy sau paste.UltrathinKBCoverMini_3
„Am adaptat design-ul carcasei-tastatura Logitech Ultrathin Keyboard Cover, apreciat in industrie ca cea mai buna tastatura mobila pentru iPad, pentru modelul iPad mini,” a precizat Alexis Richard, director de brand development pentru accesorii de tableta in cadrul Logitech.

„Gandește-te la ea ca cealalata jumatate al propriului iPad mini. Design-ul de șapte inch se potrivește la fix cu iPad mini iar tastele mari ajuta o tastare fara probleme, pastrand ecranul tabletei liber pentru conținutul cu adevarat important.”

Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o funcție On/Off, ceea ce inseamna ca iPad mini pornește automat atunci cand deschizi cover-ul și intra in stand-by atunci cand il inchizi. Tastatura are o autonomie de viața de trei luni (daca o folosești in medie doua ore pe zi) la o singura incarcare.

Logitech Ultrathin Keyboard mini va fi disponibil in Europa din aceasta luna la un preț recomandat de 79,99 Euro.