Bounce: Apple lanseaza noi reclame pentru iPod (VIDEO)

Data: 11/10/2012 | Autor: .

Chiar daca cea mai mare parte a veniturilor companiei este atrasa acum de iPhone si iPad, Apple nu uita ca MP3-Playerele iPod sunt cheia renasterii sale.

Compania a lansat o noua reclama TV in care dispozitivele multicolore danseaza pe o muzica „saltareata”. Reclama marcheaza faptul ca livrarile pentru ultima generatie de playere iPod au inceput saptamana aceasta.

Noul iPod Touch lansat de Apple luna trecuta prezinta un design similar cu iPhone 5, device-ul avand un display de 4 inchi si dimensiuni impresionante: o grosime de doar 6,2 mm si o greutate de numai 88 de grame. Pretul sau este, insa, unul destul de piparat: 299 de dolari pentru varianta de 32 GB si 399 de dolari pentru varianta de 64 GB.

Fratele mai mic, iPod Nano, prezentat in cadrul aceluiasi eveniment, vine cu un design ciudat, cu un display de 2,5 inchi si un profil de doar 5,4 milimetri. Device-ul se adreseaza exclusiv pasionatilor de muzica, el ruland un sistem de operare similar iOS insa mult simplificat, iar pretul sau este de 149 de dolari.

Micul MP3-Player a starnit insa, numeroase controverse, el aratand identic cu un device similar lansat de Samsung in 2007. Mai multe amanunte, aici.