Bragi a lansat căştile pentru iPhone 7! Bragi Headphone costă 119 dolari

Data: 6/09/2016 | Autor: .

Bragi a lansat căştile pentru iPhone 7! Bragi Headphone costă 119 dolari

Compania Bragi a anunţat lansarea căştilor audio wireless „Headphone”, care ar urma să fie oferite drept accesorii pentru noua generaţie iPhone 7, telefon care va debuta oficial pe 7 septembrie. Căştile bluetooth Bragi Headphone costă 119 dolari la precomandă şi vor ajunge pe piaţă în noiembrie, la 150 de dolari, relatează GadgetReport.roBragi a lansat căştile pentru iPhone 7

Noile căşti fără fir Bragi Headphone, denumite AirPods în varianta pentru iPhone 7, au un design ergonomic, care se adaptează urechilor, şi sunt realizate dintr-o combinaţie de plastic şi cauciuc care oferă izolare fonică. Sunetul, din ce spun cei de la Bragi, este puternic, cu un bass profund şi o gama largă de setări, prin intermediul aplicaţiei dedicate.

Bragi a lansat HeadphoneCăştile se conectează la telefon prin Bluetooth şi permit controlul audio cu ajutorul a trei butoane, pentru playback, volum şi apeluri, prin tehnologia Versant.

Compania afirmă că Headphone furnizează un semnal Bluetooth foarte puternic, fără întreruperi.

 

Gadgetul are o autonomie de şase ore şi necesită o periodă de trei ore pentru încărcare completă.

Noile căşti includ o aplicaţie specială care  „traduce” asistentul virtual Siri în format audio.

Astfel că vom auzi în căşti toate informaţiile care ne interesează. Siri ne va citi mailurile, ne va ghida în trafic, ne va oferi răspunsuri la întrebările pe care i le adresăm etc.

Mai mult chiar, noile căşti ne ajuta să auzim mai bine, urmând să amplifice sunetele din jurul nostru.

iPhone 7 va fi primul telefon Apple care nu va mai avea mufă clasică de căşti cu fir. Vom putea asculta semnalul audio doar prin intermediul unor căşti Bluetooth. Detalii despre iPhone 7 aflaţi dintr-un amplu material GadgetReport.ro de AICI.

Căştile Bluetooth, care seamănă destul de mult cu gadgeturile lansate recent de Samsung, Gear IconX (830-850 lei),   costă 119 dolari la precomandă şi vor ajunge pe piaţă în noiembrie, la 150 de dolari.

Le puteti precomanda de AICI.