Bucătăria viitorului. Cum arată plita de gătit SMART, demnă de SF

Bucătăria viitorului. Cum arată plita de gătit SMART, demnă de SF

Panasonic a lansat în acest an câteva tehnologii pe care le vom regăsi în casa viitorului. Printre acestea se află televizorul cu ecran transparent şi plita de gătit SMART, care va revoluţiona modul în care înţelegem să facem mâncare în bucătărie.

Dacă despre televizorul transparent v-am relatat pe larg AICI, a venit momentul să vă prezentăm un clip video de prezentare cu noua plită de gătit SMART, gândită de Panasonic.

Plita de gătit SMART va ocupa aproape toată masa din bucătărie şi ne va permite un lucru important – să eliminăm zonele de gătit aşa cum sunt gândite în prezent pe o placă cu inducţie.

Noua plită de gătit SMART ne va permite să aşezăm o oală oriunde ne dorim, iar gadgetul să încălzească, prin inducţie, numai acea zonă. În rest, plita va rămâne rece şi astfel că o vom putea folosi în alte scopuri.

Interesant este şi faptul că plita va fi capabilă să cântărească produsele pe care le punem pe ea. În clipul video de mai jos vedeţi cum un expert Panasonic pune o oală şi toarnă apă în ea, iar plita îi spune ce cantitate a adăugat.

Noua plită de gătit SMART este conectată la internet şi vine cu tot felul de informaţii care ne vor ajuta în bucătărie. Pe ecranul touchscreen vom vedea reţetele, informaţiile nutriţionale şi chiar vom putea comanda produsele care ne trebuie.

Un astfel de gadget este programat să fie lansat în 2020, însă cu siguranţă îl vom vedea mult mai repede, la cum arată concurenţa pe acest segment.