Call of Duty : Modern Warfare a primit noi detalii despre modul Multiplayer

Data: 6/08/2019 | Autor: .

Call of Duty este una dintre cele mai apreciate și consacrate serii de jocuri de tip shooter. Cu ocazia unui live-stream, Activision și Infinity Ward au prezentat noi secvențe din gameplay-ul multiplayer al noului episod Call of Duty: Modern Warfare, relatează GadgetReport.ro

În materialul video descoperim noua grafică de joc care, cu ajutorul unui nou motor grafic, atinge un nivel de realism fără precedent.

Programat să apară în 25 octombrie, Call of Duty: Modern Warfare se bucură deja de aprecierea specialiștilor. În cadrul convenției E3, a primit premiul pentru cel mai bun joc multiplay.

 

Live-stream-ul a oferit detalii concrete și despre noile moduri de joc:

  • Gunfight pune față în față două echipe compuse din 2 jucători fiecare având aceleași arme și o hartă de dimensiuni mici.
  • Modul Classic unde sunt 6 vs 6 dar pe lângă acestea vor există moduri de 10 vs 10 cât și  20 vs 20 unde se vor da bătălii pe noi hărți de diferite dimensiuni.
  • O nouă adiție adusă modului Multiplayer este Ground War, unde vom avea parte de lupte imense pe hărți de dimensiuni mari. Acestea vor fi capabile să suporte peste 100 de jucători simultan.
  • Call of Duty: Modern Warfare

    Call of Duty: Modern Warfare promtie o grafică foto realistă

Un alt element foarte important sunt armele iar dezvoltatorii promit că vom avea una dintre cele mai mari posibilități de alegere de până acum. Grafica armelor a fost și ea adusă foarte aproape de realitate.

Pentru un plus de realism, în Call of Duty: Modern Warfare gloanțele vor avea impact diferit asupra obiectelor sau materialelor. În plus, armele pot fi montate în diferite zone pentru a da o precizie mai mare. Mai mult chiar, vom putea sparge ușile cu explozibili, iar în unele zone din hărți, va trebui să utilizăm ochelari speciali, pentru a ajuta vederea pe timp de noapte.

Infinity Ward a anunțat și perioadele de open beta pentru toate platformele:

  • PlayStation 4 va avea o sesiune exclusivă începând cu data de 12-13 septembrie pentru cei care au precomandat jocul. Sesiunea va fi urmată apoi de o perioadă open-beta în intervalul 14-16 septembrie.
  • O altă sesiune de tip crossplay va fi valabilă pentru cei ce vor da precomandă între 19-20 Septembrie, urmată de o sesiune open beta între 21-23 Septembrie, pentru PlayStation 4, Pc, Xbox One.

Call of Duty Modern Warfare va avea și o ediție de colecție intitulată Dark Edition,  ce va include o pereche de ochelari cu night vision. Aceasta va fi disponibilă și în țara noastră prin intermediul magazinelor Altex și Media Galaxy. Call of Duty Modern Warfare va fi disponibil pe data de 25 octombrie 2019.