The Outer Worlds, disponibil și pentru consola Nintendo Switch

Data: 1/08/2019 | Autor: .

Private Division și Obsidian Entertainment au anunțat că The Outer Worlds va fi lansat și pe Nintendo Switch, după ce a fost confirmat deja pentru alte platforme, precum Windows ( prin intermediul Windwos Store și Epic Game Store), Xbox One și PlayStation 4, relatează GadgetReport.ro

Pe canalul oficial de YouTube al Private Division, Matthew Singh, Senior Producer în cadrul Obsidian Entertainment, vorbește despre ce implică lansarea The Outer Worlds pentru Nintendo Switch în partneriat cu cei de la Virtous.

 

The Outer Worlds este un nou RPG first-person cu tematică SF dezvoltat de Obsidian Entertainment și publicat de Private Division. Pierdut în tranzit pe bordul unei nave coloniste având ca destinație cel mai îndepărtat colț al galaxiei, te trezești după mai multe decenii în mijlocul unei conspirații care amenință să distrugă întreaga colonie Halcyon. Pe parcursul explorării spațiului cosmic vei întâlni diferite facțiuni, care se luptă pentru putere, personajul care vei decide să devii urmând să determine finalul acestei povești unice. În cadrul planuilor corporatiste pentru colonie, tu ești variabila pe care nimeni nu l-a luat în calcul.

The Outer Worlds

The Outer Worlds

The Outer Worlds va fi lansat pe Xbox One, PlayStation 4 și PC (prin intermediul Microsoft Windows Store și Epic Games Store) pe 25 octombrie 2019. După lansarea pe aceste platforme, The Outer Worlds urmează să devină disponibilă și pe Nintendo Switch (nu a fost anunțată încă o dată de lansare exactă).