Când ajunge Samsung Galaxy S6 in Romania si la ce pret (VIDEO)

Data: 3/03/2015 | Autor: .

SAmsung-Galaxy-S6-gadgetreport

Cele mai puternice telefoane lansate vreodata de Samsung, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, lansate pe 1 martie la Barcelona, vor ajunge in magazinele din Romania la mijlocul lunii aprilie. Toti marii retaileri le vor avea in oferte.

Telekom a anuntat, oficial, că va oferi cele două telefoane Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, dar şi modelul HTC One M9, incepand din doua jumătate a lunii aprilie. Noile smartphone-uri vor putea fi precomandate incepand cu data de 17 aprilie.

Si Vodafone a anuntat aceiasi data pentru lansarea in Romania. „Vodafone va oferi noile smartphone-uri, incepand cu 17 aprilie, alături de o gamă atractivă de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele Supernet 4G“, a precizat Vodafone.

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor fi disponibile si la emag.ro, după jumătatea lunii aprilie, cel mai probabil aproape de finalul lunii.

Este posibil ca telefoanele sa ajunga si mai repede pe alte site-uri, insa nu pe canalele oficiale. Sfatul nostru este sa nu cumparati niciun telefon fara factura si certificatul de garantie oferit de Samsung Romania.

Orange inca nu a venit cu un anunt oficial, insa este de asteptat ca si cel mai important operator de telefonie si date din Romania sa lanseze telefoanele tot la mijlocul lunii aprilie.

Legat de preturile noilor telefoane, nu putem decat specula ca acestea ar urma sa fie in jurul nivelului de 700 de euro (aprox. 3150 lei) in cazul Galaxy S6 si de 850 de euro pentru modelul Galaxy S6 Edge.

Cel putin asta sustin jurnalistii de la BGR.

Tarifele sunt valabile pentru modelele cu spatiu de stocare de 32 GB. Celelalte versiuni, de 64 respectiv 128 GB vor avea preturi pe masura.

Cel mai scump va fi modelul Galaxy S6 Edge de 128 GB, care va costa 1050 de euro, in timp ce versiunea Galaxy S6 cu aceiasi spatiu de stocare va fi vanduta, cel mai probabil, la 900 euro.