“Canibalii” de la HTC. One M9+, telefonul care spulbera abia lansatul M9 (VIDEO)

Data: 9/04/2015 | Autor: .

htc-one-m9-plusNici nu s-au stins bine ecourile lansării HTC One M9, că taiwanezii au lansat oficial doua noi telefoane care, în opinia noastră, vin să îi bulverseze şi mai mult pe clienţi. Este vorba de HTC One M9+ şi HTC One E9+, doua telefoane care arata aproape identic ca flagship-ul lansat recent şi care oferă specificaţii parcă mai interesante.

În cadrul evenimentului de miercuri, de la Beijing, în prim-plan a fost noul model HTC One M9+, un telefon cu un ecran de 5.2 inch QHD (1440 x 2560 pixeli), superior celui FullHD de 5 inchi de pe One M9.

HTC One M9+ rulează un procesor octa-core MediaTek MT6795T, tactat la 2,2 GHz, fata de chipsetul Snapdragon 810, utilizat pe ONE M9, despre care s-a tot spus ca se incalzeste excesiv. Lucru pe care noi nu l-am sesizat in testele facute. Detalii afla de aici.

HTC One M9+ are 3 GB de RAM, un spatiu de stocare de 32 GB si doua camere – una dual-lens de 20MP cu diafragma f/2.2 şi o alta UltraPixel.

HTC M9+ rulează Android 5.0 Lollipop 5.0.2 cu HTC Sense 7.

Pe partea de sonorizare, telefonul include aceleasi boxe BoomSound cu Dolby Surround. One M9+ vine cu o baterie de 2840 mAh si va fi disponibil in 3 culori – Gunmetal grey, Amber Gold si Silver Gold.

Dincolo de ecranul superior şi procesorul diferit, HTC One M9+ include, in premiera,  si un senzor de amprenta, pozitionat frontal, la baza ecranului, care va permite plăţie securizate, într-o primă fază doar în China, prin AliPay.

Despre HTC One E9+ aflati toate detaliile de aici.

Preţul nu a fost încă anunţat însă, indiferent care va fi acesta, progresul faţă de modelul One M9 este evident.