Canon PIXMA PRO-200. O imprimantă color A3+, rapidă, uşoară şi compactă

Data: 27/10/2020 | Autor: .

Canon a anunțat noua imprimantă PIXMA PRO-200, gadget care poate imprima pe o gamă extinsă de tipuri de hârtie, cu texturi şi dimensiuni diferite, oferind utilizatorilor imagini pline de culoare, imprimate de pe smartphone, tabletă sau calculator.

Noua imprimantă, care înlocuieşte modelul PIXMA PRO-100S, poate imprima pe dimensiuni până la A3+ şi are un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi care oferă nuanţe intense de negru şi culori vibrante la fiecare imprimare. Capacitatea modelului PIXMA PRO-200 de imprimare în doar 90 de secunde[i] le permite utilizatorilor să menţină un flux de lucru constant şi să dea viaţă imaginilor. Afişajul de 3 inchi al imprimantei le permite fotografilor să gestioneze uşor procesul de imprimare cu ajutorul interfeţei uşor de utilizat. De asemenea, PIXMA PRO-200 pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de opţiuni de imprimare care includ imprimare cu ajutorul software-ului Canon Professional Print & Layout ce simplifică întregul proces, de la fotografiere la imprimare.

Culori intense, imprimare de înaltă calitate

Cu îmbunătăţiri considerabile faţă de modelul anterior, PIXMA PRO-200 este o imprimantă ce nu trebuie să lipsească fotografilor care vor să imprime în culori intense, de calitate deosebită, pentru a spune o poveste în fotografii, pentru a oferi un cadou în imagini sau chiar pentru a imprima materiale pentru activităţi creative. Pentru modelul PIXMA PRO-200, Canon şi-a extins gama de culori şi oferă acum un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi pentru a putea imprima fotografii cu nuanţe intense, deosebite. Noua imprimantă A3+ oferă o gamă de culori îmbunătăţită în trei zone: roşu, albastru şi negru, care conferă un aspect deosebit fotografiilor, chiar şi imprimate în format A3+.

Imprimare practică

Imprimanta cântăreşte doar 14,1kg şi ocupă cu 15% mai puţin loc decât modelul anterior – ideală pentru a fi folosită acasă sau într-un studio mai mic. PIXMA PRO-200 are un design plăcut, iar utilizatorii pot verifica uşor nivelurile de cerneală sau alte setări pe afişajul LCD de 3 inci încorporat, în timp ce imprimanta îşi îndeplineşte sarcinile. Imprimanta oferă numeroase funcţii practice, imprimă foarte repede şi le permite utilizatoriilor să obţină imagini de calitate într-un timp foarte scurt.

Utilizatorii beneficiază de suport software complet şi pot imprima imagini incredibile datorită software-ului Canon Professional Print & Layout oferit gratuit împreună cu imprimanta PIXMA PRO-200. Cu ajutorul acestui software, utilizatorii pot păstra în fotografiile imprimate aceeaşi nuanţă de culoare pe care o văd pe ecran. PIXMA PRO-200 este compatibilă cu funcţiile de conectare mobilă şi prin Wi-Fi şi poate facilita imprimarea de pe numeroase dispozitive. În plus, are funcţie de corectare a poziţiei pentru alinierea corectă a hârtiei de orice tip, inclusiv hârtie pentru lucrări artistice, pentru a oferi mereu o imprimare unitară.

Pentru a oferi un aspect profesional la fiecare imprimare, PIXMA PRO-200 poate imprima pe întreaga suprafaţă fără margini pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe hârtie lucioasă. De asemenea, poate imprima pe hârtie de diferite dimensiuni standard până la A3+, precum şi pe dimensiuni atipice cu lungime de maxim 39 de inchi, pe hârtie produsă de Canon sau de alţi producători. Posibilitatea de imprimare pe hârtie lucioasă, pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe noua hârtie Canon Premium Fine Art Rough (FA-RG1)le  oferă fotografilor noi oportunităţi artistice şi îi ajută să îşi depăşească limitele. Cu PIXMA PRO-200, utilizatorii pot descărca profiluri ICC de la producători de hârtie renumiţi şi pot duce imprimarea la un nou nivel. De asemenea, pot descărca modele pentru felicitări şi alte tipuri de templateuri de pe site-ul Creative Park, având la dispoziţie o multitudine de idei. Pentru a-i ajuta pe fotografi să pună în practică o idee creativă, de la fotografie la imprimare, această imprimantă versatilă este compatibilă cu o gamă largă de programe realizate de alţi producători, inclusiv Adobe Lightroom şi Photoshop, prin plug-in-ul Canon Professional Print & Layout.

Caracteristici principale PIXMA PRO-200:

  • Design compact, ocupă un spaţiu mic
  • Imprimare la viteză mare
  • Ecran de utilizare de 3 inchi
  • Imprimare fără margini până la A3+ pe hârtie lucioasă şi hârtie pentru lucrări artistice
  • Sistem de cerneală Chroma Life 100+ într-o nouă formulă
  • Corectare automată a poziţiei
  • Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge via WLAN
  • Sistem OIG (Optimum Image Generating)
  • Utilizare împreună cu o gamă variată de suporturi cu mărimi diferite