CANYON PUNCHER GM-20. Un nou mouse de gaming, cu 7 butoane programabile

Data: 27/11/2020 | Autor: .

ASBIS Romania aduce în țară mouse-ul CANYON Puncher GM-20, ușor și confortabil pentru utilizare îndelungată și care permite acționarea complexă și programabilă, specifică pentru gaming. Mouse-ul poate fi găsit în magazinele de specialitate, la prețul recomandat de 220 de lei.

Puncher GM-20 are un senzor optic, Pixart 3360, cu precizie ridicată, cu ajutorul căruia pasionații de jocuri vor putea comuta între nivelurile DPI din mers – de la 1000 DPI pentru tragere (shooting) la 12.000 DPI pentru mișcări foarte rapide. În plus, driverul mouse-ului va permite setarea valorilor DPI personalizate, cu intervale de 200 DPI.

Mouse-ul are șapte butoane programabile, prin care se pot personaliza macro-comenzile și comenzile pentru orice stil de joc, tip de personaj sau de interacțiune.

„Mouse-ul Puncher GM-20 duce tehnologia de gaming la un alt nivel și oferă celor pasionați posibilități multiple în joc”, declară Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business. „Adaptabilitatea largă a mouse-ului va permite oricărui jucător să obțină performanțe excelente, ajustându-și caracteristicile și funcțiile la specificul personajelor.”

Puncher GM-20 este adaptat pentru jocuri de mare viteză, având o reacție de 1ms, o viteză maximă de mișcare de 250 ips și o accelerație maximă de 50G, care este de 5-8 ori mai rapidă decât la modelele standard. Mai mult, pentru a se potrivi jocului, el poate fi personalizat, cu o rată de scanare de 12.000 FPS, pentru a asigura un răspuns foarte rapid.

Design-ul atrăgător este conceput pentru a limita greutatea carcasei, diminuând astfel stresul pus pe mușchii brațului și ai încheieturii. În plus, perforațiile oferă ventilație pentru a reduce transpirația pielii și pentru a face mouse-ul mai confortabil în timpul sesiunilor lungi de joc. Carcasa perforată  este concepută pentru a ajuta gamerii să mențină o reacție de răspuns ridicată o perioadă lungă de timp.

„Software-ul mouse-ului permite opțiuni de personalizare nelimitate pentru orice gen de joc. Personalizarea completă a mouse-ului include crearea unui profil de jucător, atribuirea de macro-comenzi, funcții cheie și setarea de DPI – toate premise importante pentru un avantaj competitiv în joc”, adaugă Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.