Captain Marvel, un nou trailer video viral. Se anunță un blockbuster

Data: 10/01/2019 | Autor: .

Captain Marvel, un nou trailer video viral. Se anunță un blockbusterMarvel a lansat al treilea trailer video pentru noul film cu super-eroi, Captain Marvel, iar clipul a devenit viral. În numai șase ore, acesta a adunat peste 4,7 milioane de vizualizări, semn al interesului fanilor pentru povestea care urmează să fie lansată pe 8 Martie 2019, relatează GadgetReport.ro

După posterul spectaculos lansat recent și mai ales după primul trailer lansat în septembrie, pare că noua producție Marvel va avea un succes fulminant.

Captain Marvel marchează o premieră pentru Marvel – aduce pe marele ecran, în rol central, o supereroină, interpretată de Brie Larson, şi pe Anna Boden în rolul de regizor, alături de Ryan Fleck.

În noul film o vedem pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Marvell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor Galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.