Reclama Budweiser & Game of Thrones lansată la Super Bowl

Reclama Budweiser & Game of Thrones lansată la Super Bowl 2019Budweiser a lansat, cu ocazia Super Bowl 2019, o reclamă inedită în care prezintă un cavaler Bud Light într-un turnir demn de celebrul serial HBO Game of Thrones, relatează GadgetReport.ro

Reclama oferă telespectatorilor și o surpriză care vină să crească și mai mult interesul pentru sezonul final din Urzeala Tronurilor. Vă lăsăm să o descoperiți în clipul video de mai jos.


HBO a lansat recent primul trailer video pentru sezonul final din Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Clipul a devenit viral pe Youtube, adunând peste 23 de milioane de vizualizări. Primul episod din cele șase va fi prezentat pe 14 aprilie.
Trailerul video confirmă ceea ce se anticipa deja din sezonul anterior, faptul că membrii familiei Stark, Sansa Stark, Arya Stark și Jon Snow, se vor reuni pentru lupta finală.

GadgetReport.ro relata, recent, că Game of Thrones Sezonul 8 va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos din serie, încleştarea dintre oameni şi ,,umblătorii albi”, conduşi de Regele Nopţii, urmând să atingă apogeul.
Producătorii au anunţat un adevărat record, înregistrând bătălia epică dintre oameni şi monştri în numai puţin de 55 de zile.

Recordul stabilit de Game of Thrones a fost anunţat într-un tweet postat de Gotinsider, care anunţă că bătălia dintre oameni şi ,,umblătorii albi” s-a ţinut într-un alt loc decât castelul Winterfell şi că, printre protagonişti, s-a aflat şi dragonul capturat de Regele Nopţii.

Din mesaj reiese, fără îndoială, că în noul sezon ,,umblătorii albi” reuşesc să treacă fără probleme de Zidul din Nord şi că îşi continuă marşul în forţă către sud, către King’s Landing.

Primele imagini din sezonul final al Game of Thrones. Clipul, viral pe internet

Informația vine să confirme, astfel, mesajele şi imaginile postate pe Twitter de mai mulţi irlandezi, care au filmat momentul în care Winterfell-ul apare cuprins de flăcări.

Sezonul 7 s-a încheiat, de altfel, cu momentul în care monştrii şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

Nu este exclus ca bătălia decisivă din Game of Thrones Sezonul 8 să aibă loc în Sud, în King’s Landing, şi să unească toţi oamenii în faţa ,,morţilor vii” conduşi de Regele Nopţii.

Cert este că imaginile se anunţă cu adevărat ieşite din comun, producătorii având nevoie de 55 de zile consecutive de filmare pe timp de noapte pentru a surprinde încleştarea epică. Spre comparaţie, Battle of the Bastards, în care au fost implicaţi şi dragonii reginei Daenerys , a adunat numai 25 de zile de filmări.