Casio Smart Watch – ceasul cu care te conectezi la telefon (VIDEO)

Data: 6/12/2012 | Autor: .

Casio a lansat primul sau ceas inteligent. G-Shock GB6900 AA Bluetooth Smart Watch. Gadgetul este pentru industria de profil cam ceea ce este smartphone-ul pentru telefoanele mobile.

Adica un salt urias, ceasul incetand sa mai fie un simplu accesoriu care iti arata data, ora si te trezeste de dimineata.

Prezentat recent in versiunea de prototip de GadgetReport.ro, Bluetooth Smart Watch este construit sa functioneze in pereche cu un smartphone cu care se conecteaza prin Bluetooth 4.0.

Din acel moment, nu vei mai avea nevoie sa tii telefonul la indemana. Toate apelurile vor fi semnalate pe ecranul ceasului, la fel si mailurile si mesajele SMS.

Iar daca nu stii unde ti-ai pus telefonul, apasand un buton de pe ceas, telefonul va incepe imediat sa sune, astfel ca il vei gasi foarte usor.

Poti opri toate alertele si notificarile doar apasand de doua ori pe ecran.
Conectat la bluetooth, daca te indepartezi mai mult de 3 metri de telefon, ceasul iti va semnala auditiv si vizual ca ti-ai uitat telefonul.
Urmariti mai jos o demonstratie facuta de Casio la CES 2012.

Puteti vedea si clipul publicitar lansat de Casio pentru ceasul G-Shock GB6900. Nu este o mare capodopera. Chiar surprinde prin calitatea slaba.

Chiar daca se conecteaza prin Bluetooth, ceasul nu consuma multa energie. Daca ai conexiunea 12 ore deschisa pe zi, bateria iti va ajunge cam doi ani.

Casio’s G-Shock se conecteaza, in prezent, la iPhone 4S si iPhone 5. In curand urmeaza sa fie disponibil si pentru telefoanele cu Android. Gadgetul costa 180 de dolari in Statele Unite.