Căștile Sony WH-1000XM4, ediție limitată Silent White  

Data: 22/04/2021 | Autor: .

Căștile Sony WH-1000XM4, ediție limitată Silent White

Sony anunță noua ediție limitată a căștilor WH-1000XM4 Silent White. Noua versiune de culoare, varianta albă, va fi disponibilă în Europa în perioada mai-august 2021.  

Stratul superior al căștilor WH-1000XM4 Silent White are un finisaj perlat, pentru a oferi o senzație de adâncime și o notă premium. Cu un strat suplimentar de vopsea față de variantele standard negru și argintiu, căștile WH-1000XM4 Silent White sunt și mai rezistente la pete și păstrează pentru mai mult timp culoarea albă de înaltă calitate. În plus, toate accesoriile sunt disponibile în aceeași nuanță, astfel încât husa de transport și cablurile se potrivesc perfect cu nuanța albă, elegantă a căștilor.

Noul design oferă întreaga tehnologie extrem de populară a căștilor WH-1000XM4 într-o nouă nuanță elegantă de alb, care va permite utilizatorilor să-și personalizeze și mai mult experiența de audiție.

Varianta neagră a căștilor o poți cumpăra de pe acest LINK la un preț excelent.

WH-1000XM4 Silent White

La fel ca versiunile WH-1000XM4 în variantele de culoare culoare negru și argintiu, care au fost lansate anul trecut, noua ediție WH-1000XM4 Silent White oferă cea mai bună performanță Sony de anulare a zgomotului, reducând sunetele de frecvență medie și înaltă. Acest lucru este realizat cu ajutorul Procesorului HD de anulare a zgomotului QN1 cu tehnologie Dual Noise Sensor, care dispune de un nou algoritm, plus un nou sistem Bluetooth® SoC (System on Chip), care adaptează în timp real experiența de audiție la zgomotul din jur, la genul de muzică ascultat și la caracteristicile acustice. Utilizând tehnologia DSEE ExtremeTM cu Edge-AI,  restaurează precis materialul audio care se pierde prin compresie digitală, pentru un sunet de înaltă fidelitate analizând muzica în timp real pentru a crea o experiență de audiție mai bogată și completă.

Tronsmart Onyx Ace. Cum se comportă căștile wireless de 150 de lei

WH-1000XM4 Silent White integrează, de asemenea, o serie de tehnologii inteligente pentru a crea o experiență de audiție perfectă, fără fire incomode. Spre exemplu, utilizatorii pot opri muzica prin intermediul funcției „Speak-to-Chat” sau se pot bucura de redarea adaptivă, datorită senzorului de proximitate și a celor doi senzori de accelerație care detectează momentul în care căștile sunt purtate sau nu. Adaptive Sound Control este o altă funcție inteligentă care detectează locul în care se află utilizatorii, precum și activitatea pe care o desfășoară, apoi ajustează setările de sunet ambiental pentru o experiență de audiție ideală.

Autonomie de până la 30 de ore

Similar cu celelalte variante de culoare ale căștilor WH-1000XM4, noua versiune Silent White îmbină stilul sofisticat cu un confort excepțional și un design ușor. Concepute pentru cei care sunt mereu în mișcare, pernițele de urechi foarte moi reduc presiunea, o distribuie uniform și cresc aderența dintre ureche și perniță, pentru mai multă stabilitate.

Funcția Multipoint Connection este disponibilă și pe WH-1000XM4 și permite utilizatorilor să conecteze căștile la două dispozitive Bluetooth® în același timp. În plus, căștile sunt compatibile NFC, oferă o autonomie a bateriei de până la 30 de ore și sunt optimizate pentru Google Assistant și Amazon Alexa.

Ediția limitată WH-1000XM4 Silent White va avea un preț de aproximativ de 2.100 de lei și va fi disponibilă începând cu luna mai a acestui an. Varianta neagră a căștilor o poți cumpăra de pe acest LINK la un preț excelent.